Kusový koberec Eton 41 zelený čtverec

Kusový koberec Eton 41 zelený čtverec

Kusový koberec Eton 41 zelený čtverec

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 176 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Eton 41 zelený čtverec - popis produktu

Koberec Kusový koberec Eton 41 zelený čtverec:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který nádherně zútulní vaši místnost, zvolte koberec Vopi. Jde o kusový typ, který udělá každý prostor originálním. Kusový koberec je ideální například pod konferenční stolek a kromě toho jej bude obdivovat každý příchozí. Jeho čtvercový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho zelená barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polypropylen. Koberec Vopi má kvalitní zpracování, které se hodí pro vnitřní použití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a moderní strojní technologie, díky níž bude koberec vysoce odolný. Šířka koberce Vopi činí 180 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 50 mm. Zásadní vlastnosti produktu Kusový koberec Eton 41 zelený čtverec U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Čtvercový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Koberci dominuje zelená barva Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je ideální pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Vopi činí 180 cm Výška vlasu dosahuje 50 mm

Produkt Kusový koberec Eton 41 zelený čtverec patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Vopi, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Eton 41 zelený čtverec - parametry produktu

Kusový koberec Eton 41 zelený čtverec - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Eton 41 zelený čtverec - další zajímavé produkty

Kusový koberec Eton 41 zelený čtverec - jak nakoupit nejvýhodnější?