Kusový Beta 1130 pink

Kusový Beta 1130 pink

Kusový Beta 1130 pink

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 849 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Beta 1130 pink - popis produktu

Koberec Kusový Beta 1130 pink:Jestli toužíte po novém koberci, který nádherně zútulní vaši místnost, doporučíme vám koberec Ayyildiz koberce. Jedná se o kusový typ, který je nejen praktický, ale i originální. Kusový koberec změní nádech místnosti a bude se líbit každé návštěvě. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho růžová a šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polypropylen. Koberec Ayyildiz koberce má kvalitní zpracování, které je vhodné pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jde o spojení ruční a strojní technologie, díky níž bude koberec vysoce odolný. Šířka koberce Ayyildiz koberce činí 200 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 7 mm. Zásadní vlastnosti produktu Kusový Beta 1130 pink Kusový koberec nabízí přesné rozměry Obdélníkový koberec oživí každý prostor Koberci sluší růžová a šedá barva Šedý koberec patří k nejvyhledávanějším typům Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Ayyildiz koberce je 200 cm Výška vlasu dosahuje 7 mm

Produkt Kusový Beta 1130 pink patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Ayyildiz koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Beta 1130 pink - parametry produktu

Kusový Beta 1130 pink - historie ceny a dostupnosti

Kusový Beta 1130 pink - další zajímavé produkty

Kusový Beta 1130 pink - jak nakoupit nejvýhodnější?