Kufryplus.cz obal na kufr C19 Deštníky

Kufryplus.cz obal na kufr C19 Deštníky

Kufryplus.cz obal na kufr C19 Deštníky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kufryplus.cz obal na kufr C19 Deštníky - popis produktu

Obal na kufr Kufryplus.cz obal na kufr C19 Deštníky :Chtěli byste u svého cestovního kufru zamezit poškrábání? Pak by vás mohl zajímat obal na kufr kufryplus.cz. Vyhnete se díky němu škrábancům, a vždy svůj kufr bez problému poznáte. Při jeho výrobě byl důležitý materiál, kterým je polyester. Ten dokáže rychle uschnout a vůbec se nekrčí. Vzhled obalu na kufr zdobí téma Zajímavé funkce obalu na cestovní kufr Kufryplus.cz obal na kufr C19 Deštníky Chraňte svůj kufr před možností poškrábání Obal na kufr kufryplus.cz vám kromě ochrany pomůže kufr rozeznat od ostatních K jeho vytvoření byl použit materiál, jímž je polyester Polyester vám zaručuje bezproblémovou údržbu Minimální výška kufru: 76 cm Maximální výška kufru: 57 cm Minimální šířka kufru: 37 cm Maximální šířka kufru: 51 cm Minimální hloubka kufru: 23 cm Maximální hloubka kufru: 30 cm

Produkt Kufryplus.cz obal na kufr C19 Deštníky patří do skupiny produktů Deštníky -, patří pod značku kufryplus.cz v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Obaly na kufry, patří značce kufryplus.cz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Kufryplus.cz obal na kufr C19 Deštníky - parametry produktu

Kufryplus.cz obal na kufr C19 Deštníky - historie ceny a dostupnosti

Kufryplus.cz obal na kufr C19 Deštníky - další zajímavé produkty

Kufryplus.cz obal na kufr C19 Deštníky - jak nakoupit nejvýhodnější?