Kroniky prachu

Kroniky prachu

Kroniky prachu

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kroniky prachu - popis produktu

Elektronická kniha Kroniky prachu:Šaty, plesy, plané řeči a na konci toho všeho… ideální manžel. Tak si představuje Animantina matka nejbližší budoucnost své dcery. Jenže Animant je tento svět pozlátka na hony vzdálený. Ona se nejraději pohybuje na mnohem zajímavějším místě – ve světě knih a příběhů. Ačkoliv se s pomocí vtipu a sarkasmu snaží odehnat realitu od sebe co nejdál, stejně ji doběhne. Nabídce pracovat jeden měsíc v univerzitní knihovně se nedá odolat, a tak plna očekávání opouští nudné provinční městečko a odjíždí do Londýna. V obklopení tolika knihami se jen těžko dokáže soustředit na své pracovní povinnosti. Její už tak rozptýlenou pozornost narušuje i vrchní knihovník – nejprotivnější muž na světě, se kterým není lehké vyjít. Přesto v ní začne probouzet city, které předtím neznala. A ani ta nejučenější kniha jí neporadí, jak se s nimi vypořádat.

Produkt Kroniky prachu lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti od značky Fragment, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Elektronické knihy, patří značce Fragment, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Kroniky prachu patří do skupiny produktů E-knihy pro děti, patří pod značku Fragment, v nabídce prodejce Alza.cz.

Kroniky prachu - parametry produktu

Kroniky prachu - historie ceny a dostupnosti

Kroniky prachu - další zajímavé produkty

Kroniky prachu - jak nakoupit nejvýhodnější?