KRAGO Hůlkový deštník Soft Touch černý

KRAGO Hůlkový deštník Soft Touch černý

KRAGO Hůlkový deštník Soft Touch černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KRAGO Hůlkový deštník Soft Touch černý - popis produktu

Deštník KRAGO Hůlkový deštník Soft Touch černý: Nový jazýčkový model s 10 paprskovým rámem. Trvale vysoká kvalita, smysl pro detail, styl, design a neobvyklé barvy - to vše je nyní nejen o našich motýlech, ale také o deštnících. Klíčové vlastnosti deštníku KRAGO Hůlkový Soft Touch10 paprsků, sklolaminátový rám, to je dokonalá kombinace spolehlivosti, lehkosti konstrukce, praktičnosti a vzhleduKopulovitá látka - pongeePongee je příjemné na dotek, má vodoodpudivý účinek a velmi rychle schneDesignová rukojeť vyrobená z vysoce kvalitního plastu Vás nenechá lhostejnýmiDeštník neklouže, příjemně a pohodlně se drží v jedné ruce díky zátěru Soft TouchPostarali jsme se také o složení deštníkuNyní se nemusíte bát, že se suchý zip uvolní, protože naše deštníky nemají na látce suchý zip, místo toho jsme vyrobili zavírací proužek na knoflík, který vydrží mnoho sezónBudete příjemně překvapeni, jak hladce se tento deštník otevírá, tento pocit se nedá popsat slovy, každý, kdo kdy držel tento model v ruce, odmítá svůj starý deštníkKoupí deštníku KRAGO získáte především styl, prémii za nízkou cenu a pozornost ostatních, víme to jistě, protože my sami tento deštník používáme a pokaždé „zachytíme“ zaujaté pohledy

Produkt KRAGO Hůlkový deštník Soft Touch černý lze nalézt mezi produkty ve skupině Deštníky -, patří pod značku KRAGO v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hůlkové deštníky od značky KRAGO v nabídce e-shopu Alza.cz.

KRAGO Hůlkový deštník Soft Touch černý - parametry produktu

KRAGO Hůlkový deštník Soft Touch černý - historie ceny a dostupnosti

KRAGO Hůlkový deštník Soft Touch černý - další zajímavé produkty

KRAGO Hůlkový deštník Soft Touch černý - jak nakoupit nejvýhodnější?