Koziol Bottichelli pouštní písek

Koziol Bottichelli pouštní písek

Koziol Bottichelli pouštní písek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Koziol Bottichelli pouštní písek - popis produktu

Koš na prádlo Koziol Bottichelli pouštní písek:Hledáte-li elegantní a funkční řešení, jak zachovat své prádlo uspořádané, potom vám rádi nabídneme koš na prádlo Koziol. Stane se nezbytným pomocníkem k oddělení čerstvě vypraného prádla od ostatního a přichystá ho na případné žehlení. Mimo to přijde vhod i při sklízení oblečení ze sušáku. Lze v něm také skladovat věci určené k praní. Koš bez zavírání zajišťuje jednoduchý a přímý přístup k oblečení. Stačí prostě vložit nebo vyndat svršky bez manipulace s víkem nebo jiným typem zavírání. Jeho oválný se bude dobře vyjímat v každém bytě. Praktická rukojeť se bude hodit, kdykoliv budete chtít koš přenést. K jeho zhotovení zvolil výrobce kvalitní materiál, jakým je plast. V případě znečištění ho stačí opláchnout nebo otřít hadříkem namočeným ve vodě. Jeho objem činí 28 l. Rozměry koše na prádlo Koziol dosahují 40,5 × 42 × 42 cm (vך×h). Byla pro něj navržena béžová barva. Hlavní vlastnosti produktu Koziol Bottichelli pouštní písek Koš na prádlo Koziol je jako stvořený k hromadění věcí pro praní Lze v něm skladovat čerstvě vyprané prádlo Kvůli snadnější manipulaci není uzavíratelný Oválný tvar se hodí do jakéhokoliv prostoru Nechybí praktická rukojeť Materiálem tohoto prádelního koše je plast Produkt lze opláchnout nebo setřít navlhčenou utěrkou Prádelní koš Koziol má objem 28 l Rozměry jsou 40,5 × 42 × 42 cm (vך×h) Design koše na prádlo umocňuje béžová barva

Produkt Koziol Bottichelli pouštní písek patří do skupiny produktů Funkční prádlo, patří pod značku Koziol, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Koše na prádlo, je v nabídce značky Koziol v nabídce e-shopu Alza.cz.

Koziol Bottichelli pouštní písek - parametry produktu

Koziol Bottichelli pouštní písek - historie ceny a dostupnosti

Koziol Bottichelli pouštní písek - související články v blogu

Jak vybrat pračku a sušičku prádla?

Praní je nezbytnou činností v každé domácnosti.

Koziol Bottichelli pouštní písek - další zajímavé produkty

Koziol Bottichelli pouštní písek - jak nakoupit nejvýhodnější?