Koziol Bottichelli bílý

Koziol Bottichelli bílý

Koziol Bottichelli bílý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Koziol Bottichelli bílý - popis produktu

Koš na prádlo Koziol Bottichelli bílý:Pokud hledáte stylový a funkční způsob, jak udržet své oblečení uspořádané, potom vám rádi nabídneme koš na prádlo Koziol. Bude skvělým pomocníkem k oddělení čerstvě vypraného prádla od ostatního a přichystá ho na případné žehlení. Kromě toho přijde vhod i při sundávání oblečení ze sušáku. A samozřejmě je určený i na skladování špinavého prádla. Koš bez zavírání je snadnější a pohodlnější na obsluhu. Stačí prostě vložit nebo vyndat svršky bez manipulace s víkem nebo jiným typem zavírání. Jeho kruhový perfektně vyplní každé místo v bytě. Praktická rukojeť se bude hodit, kdykoliv budete potřebovat koš přemístit. K výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je plast. V případě zašpinění ho stačí omýt nebo otřít hadříkem namočeným ve vodě. Může se chlubit objemem 28 l. Rozměry koše na prádlo Koziol se rovnají 44 × 40,5 × 40,5 cm (vך×h). Byla pro něj zvolena bílá barva. Klíčové přednosti produktu Koziol Bottichelli bílý Koš na prádlo Koziol se skvěle hodí na uchování věcí pro praní Lze do něj uložit čerstvě vyprané svršky Pro snadnější manipulaci se nijak neuzavírá Kruhový tvar zapadne do jakékoliv místnosti Je opatřený rukojetí Ke zhotovení tohoto prádelního koše slouží plast Produkt je možné opláchnout nebo otřít navlhčeným hadříkem Prádelní koš Koziol má objem 28 l Jeho rozměry činí 44 × 40,5 × 40,5 cm (vך×h) Design koše na prádlo tvoří bílá barva

Produkt Koziol Bottichelli bílý patří do skupiny produktů Funkční prádlo, patří pod značku Koziol, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Koše na prádlo, je v nabídce značky Koziol v nabídce e-shopu Alza.cz.

Koziol Bottichelli bílý - parametry produktu

Koziol Bottichelli bílý - historie ceny a dostupnosti

Koziol Bottichelli bílý - další zajímavé produkty

Koziol Bottichelli bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?