Nejnižší cena za posledních 60 dní: 161 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Káva zpracovaná metodou Honey je vždy mimořádně atraktivní. V případě Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey můžeme mluvit o krásné, komplexní a sladké chuti i skvělém aroma. Farmář Miguel Diaz dobře ví, proč se drží osvědčených postupů svého otce. Díky tomu dodává do světa kávu s hedvábným tělem a tóny zralého ovoce.
Káva zpracovaná metodou Honey je vždy mimořádně atraktivní. V případě Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey můžeme mluvit o krásné, komplexní a sladké chuti i skvělém aroma. Farmář Miguel Diaz dobře ví, proč se drží osvědčených postupů svého otce. Díky
Káva zpracovaná metodou Honey je vždy mimořádně atraktivní. V případě Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey můžeme mluvit o krásné, komplexní a sladké chuti i skvělém aroma. Farmář Miguel Diaz dobře ví, proč se drží osvědčených postupů svého otce. Díky
Káva zpracovaná metodou Honey je vždy mimořádně atraktivní. V případě Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey můžeme mluvit o krásné, komplexní a sladké chuti i skvělém aroma. Farmář Miguel Diaz dobře ví, proč se drží osvědčených postupů svého otce. Díky
Káva zpracovaná metodou Honey je vždy mimořádně atraktivní. V případě Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey můžeme mluvit o krásné, komplexní a sladké chuti i skvělém aroma. Farmář Miguel Diaz dobře ví, proč se drží osvědčených postupů svého otce. Díky
Káva zpracovaná metodou Honey je vždy mimořádně atraktivní. V případě Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey můžeme mluvit o krásné, komplexní a sladké chuti i skvělém aroma. Farmář Miguel Diaz dobře ví, proč se drží osvědčených postupů svého otce. Díky
Opravdu jste ještě neochutnali kávu z Kostariky? To musíte rychle napravit! Sopečná půda středoamerické země dává tamní arabice plnou, ušlechtilou chuť. V případě sorty San Raffael z regionu Tarrazu je dojem umocněn sametově sladkými tóny karamelu. Svěřte své chuťové
Říká se jí Zahrada Střední Ameriky. Kávu tam pěstují od 18. století a vděčí jí za mnohé. Díky příjmům z kávy se podařilo vybudovat první železnici na pobřeží Atlantiku nebo národní divadlo. Kostarika svou kávu zkrátka miluje. Neméně pyšní mohou být tamní rolníci
Rodný list téhle kávě podepsal Augusto Robles, majitel rodinné farmy v kopcích San Cristobal Verapaz. Má být nač hrdý – podnik prosperuje a jeho káva si nachází cestu k vyznavačům nejvyšší kvality po celém světě. Speciálně Guatemala Black Honey Coban se to daří díky
Na jihozápadě Kolumbie, v sopečné půdě vysokých hor, dozrává káva. Na tom by nebylo nic zvláštního. Červené bobule v sobě ovšem ukrývají zrnka jedinečných chutí a vůní. Taková nerostou nikde jinde na světě. Proto patří mikrolot z oblasti Huila
Více než tři čtvrtiny keňské kávy pěstují drobní farmáři. Právě proto je sklizeň každé plantáže jedinečná. Příznivci unikátních chutí a speciálních vůní si mohou vybírat. V případě arabiky z farmy Kainamui se jim dostane kávy s plným tělem, velmi příjemnou
Je mladá a plná elánu. Plantáž v Baroida Estate se dostává do centra pozornosti, její káva je totiž víc než interesantní. Pokud máte rádi mléčnou čokoládu, jahody a pomeranče, přijdete si na své. O to víc, že jde o mikrolot, tedy kávu s jasně daným původem,
Dopřejte si kávu s rodokmenem. Proč? Protože ochutnáte jedinečnou kombinaci sladké čokolády, červeného rybízu a šťavnatých ostružin. Protože stejná káva se nikde jinde na světě neurodí. A protože mikroloty jsou nejen vzácné, ale taky velice pečlivě vypěstované,
Má titul Best of Panama, dokonalý rodokmen a spoustu obdivovatelů. Geishu z Haciendy La Esmeralda si nenechejte ujít. Patří k superprémiovým kávám, po kterých je sháňka na celém světě. Vyrostla v sopečné půdě vysočiny Boquete, na rodinné farmě, obklopena přírodní
Co je Las Nubes? Velká farma položená vysoko v horách. V roce 2005 byla zasažena výbuchem sopky Ilamatepec, přesto se jí po několika letech podařilo kávovníkové plantáže obnovit. Což je dobře, protože jinak bychom netušili, jak fantasticky chutná káva ze západní části