Nejnižší cena za posledních 60 dní: 307 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Speciálním způsobem vyrobená, speciální chutí oplývající. Taková je Kostarika Fatima Anaerobic Natural – Micro Lot, která vám zachutná jak na filtru, tak ve french pressu nebo automatickém kávovaru. Díky fermentaci bez přístupu kyslíku se v ní rozvíjejí nádherné tóny meruněk, ananasu, pomerančových květů a mléčné čokolády. Unikátní mikrolot z oblasti, která se kávou proslavila na celém světě, rozhodně stojí za ochutnání.
Speciálním způsobem vyrobená, speciální chutí oplývající. Taková je Kostarika Fatima Anaerobic Natural – Micro Lot, která vám zachutná jak na filtru, tak ve french pressu nebo automatickém kávovaru. Díky fermentaci bez přístupu kyslíku se v ní rozvíjejí nádherné tóny
Speciálním způsobem vyrobená, speciální chutí oplývající. Taková je Kostarika Fatima Anaerobic Natural – Micro Lot, která vám zachutná jak na filtru, tak ve french pressu nebo automatickém kávovaru. Díky fermentaci bez přístupu kyslíku se v ní rozvíjejí nádherné tóny
Speciálním způsobem vyrobená, speciální chutí oplývající. Taková je Kostarika Fatima Anaerobic Natural – Micro Lot, která vám zachutná jak na filtru, tak ve french pressu nebo automatickém kávovaru. Díky fermentaci bez přístupu kyslíku se v ní rozvíjejí nádherné tóny
Speciálním způsobem vyrobená, speciální chutí oplývající. Taková je Kostarika Fatima Anaerobic Natural – Micro Lot, která vám zachutná jak na filtru, tak ve french pressu nebo automatickém kávovaru. Díky fermentaci bez přístupu kyslíku se v ní rozvíjejí nádherné tóny
Speciálním způsobem vyrobená, speciální chutí oplývající. Taková je Kostarika Fatima Anaerobic Natural – Micro Lot, která vám zachutná jak na filtru, tak ve french pressu nebo automatickém kávovaru. Díky fermentaci bez přístupu kyslíku se v ní rozvíjejí nádherné tóny
Věděli jste, že embrujo je španělsky zázrak nebo kouzlo? Teď už to vědět budete. A když ochutnáte arabiku Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural, zjistíte, proč v jejím názvu tohle slovo hraje prim. Je totiž skutečně kouzelná. Spojuje tradiční způsob pěstování a inovativní
Věděli jste, že embrujo je španělsky zázrak nebo kouzlo? Teď už to vědět budete. A když ochutnáte arabiku Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural, zjistíte, proč v jejím názvu tohle slovo hraje prim. Je totiž skutečně kouzelná. Spojuje tradiční způsob pěstování a inovativní
Věděli jste, že embrujo je španělsky zázrak nebo kouzlo? Teď už to vědět budete. A když ochutnáte arabiku Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural, zjistíte, proč v jejím názvu tohle slovo hraje prim. Je totiž skutečně kouzelná. Spojuje tradiční způsob pěstování a inovativní
Věděli jste, že embrujo je španělsky zázrak nebo kouzlo? Teď už to vědět budete. A když ochutnáte arabiku Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural, zjistíte, proč v jejím názvu tohle slovo hraje prim. Je totiž skutečně kouzelná. Spojuje tradiční způsob pěstování a inovativní
Věděli jste, že embrujo je španělsky zázrak nebo kouzlo? Teď už to vědět budete. A když ochutnáte arabiku Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural, zjistíte, proč v jejím názvu tohle slovo hraje prim. Je totiž skutečně kouzelná. Spojuje tradiční způsob pěstování a inovativní
Rodina je základ… dobré plantáže. Když před půl stoletím vysadil Moises Meza první kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že dělá dobře. Dnes jedinečnou kávu pěstují ve stínu stromů jeho synové Javier a Gabriel. Na jejich mikroloty čekají kávomilci na celém
Hladký, sladký, oříškový. A s tóny pomerančů. Brazilský mikrolot z tradiční rodinné farmy Nelsona Rivelliniho je zárukou skvostných chuťových zážitků. Úžasná arabika „ s rodokmenem“ zaujme jak zkušené kávomilce, tak ty, kteří svého kávového favorita teprve
Káva zpracovaná metodou Honey je vždy mimořádně atraktivní. V případě Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey můžeme mluvit o krásné, komplexní a sladké chuti i skvělém aroma. Farmář Miguel Diaz dobře ví, proč se drží osvědčených postupů svého otce. Díky
Rodina je základ… dobré plantáže. Když před půl stoletím vysadil Moises Meza první kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že dělá dobře. Dnes jedinečnou kávu pěstují ve stínu stromů jeho synové Javier a Gabriel. Na jejich mikroloty čekají kávomilci na celém
Rodina je základ… dobré plantáže. Když před půl stoletím vysadil Moises Meza první kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že dělá dobře. Dnes jedinečnou kávu pěstují ve stínu stromů jeho synové Javier a Gabriel. Na jejich mikroloty čekají kávomilci na celém
Rodina je základ… dobré plantáže. Když před půl stoletím vysadil Moises Meza první kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že dělá dobře. Dnes jedinečnou kávu pěstují ve stínu stromů jeho synové Javier a Gabriel. Na jejich mikroloty čekají kávomilci na celém
Speciálně fermentovaná káva speciální odrůdy, to je Honduras Gerardo Mejía – El Tontolo. Tahle arabika patří k těm, které vynikají ovocnou chutí s jemnými tóny čokolády a karamelu. Do povědomí baristů a znalců dobré kávy vstoupila v roce 2015, kdy získala titul Cup of
Rodina je základ… dobré plantáže. Když před půl stoletím vysadil Moises Meza první kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že dělá dobře. Dnes jedinečnou kávu pěstují ve stínu stromů jeho synové Javier a Gabriel. Na jejich mikroloty čekají kávomilci na celém
Nedaleko přírodní rezervace, mezi dvěma sopkami, ve stínu stromů. Tak vyrostla na malé rodinné plantáži La Providencia unikátní káva intenzivní chuti. Mikrolot s plným tělem a nádechem karamelu i čerstvého ovoce uspokojí kávomilce s nejvytříbenějším vkusem
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Kdo je Aladino Delgado? Zkušený farmář, který v oblasti severozápadního Peru pěstuje, sklízí a zpracovává jedinečnou kávu. Jeho jedenáctihektarová farma se připojila k nejsilnějšímu peruánskému družstvu. To pomáhá zemědělcům s odbytem kávy a zajištěním
Etiopie a káva jedno jsou.Tento mikrolot ze slavného regionu Sidamo přinese do vašeho šálku výraznější svěžest, na jejímž pozadí se objeví nasládlé borůvky, exotický ananas a šťavnaté švestky. Arabice bratrů Asefa a Mulugeta Dukamo nechybí vyváženost a vrstevnatost,
Káva z oblasti Cerrado Mineiro se proslavila intenzivní vůní a medově ovocnou chutí. Region navíc jako vůbec první v Brazílii získal chráněné označení původu, takže o kvalitách kávy nemůže být pochyb. Zvlášť, když se o ni stará Pedro Humberto Veloso, který se
Co je na honduraské kávě zvláštní? Třeba fakt, že se po delší době vrací na světový trh. Že každý mikrolot chutná jinak, že je pěstována, sklízena a zpracovávána s velikou láskou. Konkrétně tato specialitka si vás podmaní hladkým profilem, nádherně ovocnou chutí a