Nejnižší cena za posledních 60 dní: 209 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Věděli jste, že embrujo je španělsky zázrak nebo kouzlo? Teď už to vědět budete. A když ochutnáte arabiku Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural, zjistíte, proč v jejím názvu tohle slovo hraje prim. Je totiž skutečně kouzelná. Spojuje tradiční způsob pěstování a inovativní variantu zpracování. Díky anaerobní fermentaci získala výrazně sladkou, komplexní chuť a jedinečné, intenzivní aroma.
Věděli jste, že embrujo je španělsky zázrak nebo kouzlo? Teď už to vědět budete. A když ochutnáte arabiku Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural, zjistíte, proč v jejím názvu tohle slovo hraje prim. Je totiž skutečně kouzelná. Spojuje tradiční způsob pěstování a inovativní
Věděli jste, že embrujo je španělsky zázrak nebo kouzlo? Teď už to vědět budete. A když ochutnáte arabiku Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural, zjistíte, proč v jejím názvu tohle slovo hraje prim. Je totiž skutečně kouzelná. Spojuje tradiční způsob pěstování a inovativní
Věděli jste, že embrujo je španělsky zázrak nebo kouzlo? Teď už to vědět budete. A když ochutnáte arabiku Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural, zjistíte, proč v jejím názvu tohle slovo hraje prim. Je totiž skutečně kouzelná. Spojuje tradiční způsob pěstování a inovativní
Věděli jste, že embrujo je španělsky zázrak nebo kouzlo? Teď už to vědět budete. A když ochutnáte arabiku Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural, zjistíte, proč v jejím názvu tohle slovo hraje prim. Je totiž skutečně kouzelná. Spojuje tradiční způsob pěstování a inovativní
Věděli jste, že embrujo je španělsky zázrak nebo kouzlo? Teď už to vědět budete. A když ochutnáte arabiku Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural, zjistíte, proč v jejím názvu tohle slovo hraje prim. Je totiž skutečně kouzelná. Spojuje tradiční způsob pěstování a inovativní
Speciálním způsobem vyrobená, speciální chutí oplývající. Taková je Kostarika Fatima Anaerobic Natural – Micro Lot, která vám zachutná jak na filtru, tak ve french pressu nebo automatickém kávovaru. Díky fermentaci bez přístupu kyslíku se v ní rozvíjejí nádherné tóny
Speciálním způsobem vyrobená, speciální chutí oplývající. Taková je Kostarika Fatima Anaerobic Natural – Micro Lot, která vám zachutná jak na filtru, tak ve french pressu nebo automatickém kávovaru. Díky fermentaci bez přístupu kyslíku se v ní rozvíjejí nádherné tóny
Speciálním způsobem vyrobená, speciální chutí oplývající. Taková je Kostarika Fatima Anaerobic Natural – Micro Lot, která vám zachutná jak na filtru, tak ve french pressu nebo automatickém kávovaru. Díky fermentaci bez přístupu kyslíku se v ní rozvíjejí nádherné tóny
Speciálním způsobem vyrobená, speciální chutí oplývající. Taková je Kostarika Fatima Anaerobic Natural – Micro Lot, která vám zachutná jak na filtru, tak ve french pressu nebo automatickém kávovaru. Díky fermentaci bez přístupu kyslíku se v ní rozvíjejí nádherné tóny
Speciálním způsobem vyrobená, speciální chutí oplývající. Taková je Kostarika Fatima Anaerobic Natural – Micro Lot, která vám zachutná jak na filtru, tak ve french pressu nebo automatickém kávovaru. Díky fermentaci bez přístupu kyslíku se v ní rozvíjejí nádherné tóny
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Na jihozápadě Kolumbie, v sopečné půdě vysokých hor, dozrává káva. Na tom by nebylo nic zvláštního. Červené bobule v sobě ovšem ukrývají zrnka jedinečných chutí a vůní. Taková nerostou nikde jinde na světě. Proto patří mikrolot z oblasti Huila
Jejich pospolitost a pracovitost obdivují všichni sousedé, jejich kávu všichni znalci. Rodina pana Eliécera Rojas, který vede farmu v jihozápadní části Kolumbie, je dávána pěstitelům za vzor. Jejich Geisha „s rodokmenem“ vyniká jedinečným chuťovým profilem, v němž se
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Na jihozápadě Kolumbie, v sopečné půdě vysokých hor, dozrává káva. Na tom by nebylo nic zvláštního. Červené bobule v sobě ovšem ukrývají zrnka jedinečných chutí a vůní. Taková nerostou nikde jinde na světě. Proto patří mikrolot z oblasti Huila
Na jihozápadě Kolumbie, v sopečné půdě vysokých hor, dozrává káva. Na tom by nebylo nic zvláštního. Červené bobule v sobě ovšem ukrývají zrnka jedinečných chutí a vůní. Taková nerostou nikde jinde na světě. Proto patří mikrolot z oblasti Huila
Na jihozápadě Kolumbie, v sopečné půdě vysokých hor, dozrává káva. Na tom by nebylo nic zvláštního. Červené bobule v sobě ovšem ukrývají zrnka jedinečných chutí a vůní. Taková nerostou nikde jinde na světě. Proto patří mikrolot z oblasti Huila
Na jihozápadě Kolumbie, v sopečné půdě vysokých hor, dozrává káva. Na tom by nebylo nic zvláštního. Červené bobule v sobě ovšem ukrývají zrnka jedinečných chutí a vůní. Taková nerostou nikde jinde na světě. Proto patří mikrolot z oblasti Huila
Hladký, sladký, oříškový. A s tóny pomerančů. Brazilský mikrolot z tradiční rodinné farmy Nelsona Rivelliniho je zárukou skvostných chuťových zážitků. Úžasná arabika „ s rodokmenem“ zaujme jak zkušené kávomilce, tak ty, kteří svého kávového favorita teprve
Speciálně fermentovaná káva speciální odrůdy, to je Honduras Gerardo Mejía – El Tontolo. Tahle arabika patří k těm, které vynikají ovocnou chutí s jemnými tóny čokolády a karamelu. Do povědomí baristů a znalců dobré kávy vstoupila v roce 2015, kdy získala titul Cup of
Jejich pospolitost a pracovitost obdivují všichni sousedé, jejich kávu všichni znalci. Rodina pana Eliécera Rojas, který vede farmu v jihozápadní části Kolumbie, je dávána pěstitelům za vzor. Jejich Geisha „s rodokmenem“ vyniká jedinečným chuťovým profilem, v němž se