Nejnižší cena za posledních 45 dní: 245 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Kdo je Aladino Delgado? Zkušený farmář, který v oblasti severozápadního Peru pěstuje, sklízí a zpracovává jedinečnou kávu. Jeho jedenáctihektarová farma se připojila k nejsilnějšímu peruánskému družstvu. To pomáhá zemědělcům s odbytem kávy a zajištěním spravedlivé ceny. Peru Aladino Delgado je káva, která plní sny. V Peru i u nás.
Produkt PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot, 250g #5356827 označuje EAN kód 8596632222238.
Kdo je Aladino Delgado? Zkušený farmář, který v oblasti severozápadního Peru pěstuje, sklízí a zpracovává jedinečnou kávu. Jeho jedenáctihektarová farma se připojila k nejsilnějšímu peruánskému družstvu. To pomáhá zemědělcům s odbytem kávy a zajištěním
Kdo je Aladino Delgado? Zkušený farmář, který v oblasti severozápadního Peru pěstuje, sklízí a zpracovává jedinečnou kávu. Jeho jedenáctihektarová farma se připojila k nejsilnějšímu peruánskému družstvu. To pomáhá zemědělcům s odbytem kávy a zajištěním
Kdo je Aladino Delgado? Zkušený farmář, který v oblasti severozápadního Peru pěstuje, sklízí a zpracovává jedinečnou kávu. Jeho jedenáctihektarová farma se připojila k nejsilnějšímu peruánskému družstvu. To pomáhá zemědělcům s odbytem kávy a zajištěním
Kdo je Aladino Delgado? Zkušený farmář, který v oblasti severozápadního Peru pěstuje, sklízí a zpracovává jedinečnou kávu. Jeho jedenáctihektarová farma se připojila k nejsilnějšímu peruánskému družstvu. To pomáhá zemědělcům s odbytem kávy a zajištěním
Kdo je Aladino Delgado? Zkušený farmář, který v oblasti severozápadního Peru pěstuje, sklízí a zpracovává jedinečnou kávu. Jeho jedenáctihektarová farma se připojila k nejsilnějšímu peruánskému družstvu. To pomáhá zemědělcům s odbytem kávy a zajištěním
Země vysokých And, domov starověkých kultur a mnoha etnických skupin. To je Peru, producent kávy s typicky jasnou kyselostí, se sladkými tóny karamelu, čokolády i oříšků. Ochutnejte sklizeň Fernanda Cordova Cordovy. Majitel plantáže pečující o kávovníky v horách na severu
Dopřejte si kávu s rodokmenem. Proč? Protože ochutnáte jedinečnou kombinaci sladké čokolády, červeného rybízu a šťavnatých ostružin. Protože stejná káva se nikde jinde na světě neurodí. A protože mikroloty jsou nejen vzácné, ale taky velice pečlivě vypěstované,
Nedaleko přírodní rezervace, mezi dvěma sopkami, ve stínu stromů. Tak vyrostla na malé rodinné plantáži La Providencia unikátní káva intenzivní chuti. Mikrolot s plným tělem a nádechem karamelu i čerstvého ovoce uspokojí kávomilce s nejvytříbenějším vkusem
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Etiopie a káva jedno jsou.Tento mikrolot ze slavného regionu Sidamo přinese do vašeho šálku výraznější svěžest, na jejímž pozadí se objeví nasládlé borůvky, exotický ananas a šťavnaté švestky. Arabice bratrů Asefa a Mulugeta Dukamo nechybí vyváženost a vrstevnatost,
Káva z oblasti Cerrado Mineiro se proslavila intenzivní vůní a medově ovocnou chutí. Region navíc jako vůbec první v Brazílii získal chráněné označení původu, takže o kvalitách kávy nemůže být pochyb. Zvlášť, když se o ni stará Pedro Humberto Veloso, který se
Co je na honduraské kávě zvláštní? Třeba fakt, že se po delší době vrací na světový trh. Že každý mikrolot chutná jinak, že je pěstována, sklízena a zpracovávána s velikou láskou. Konkrétně tato specialitka si vás podmaní hladkým profilem, nádherně ovocnou chutí a
Jejich pospolitost a pracovitost obdivují všichni sousedé, jejich kávu všichni znalci. Rodina pana Eliécera Rojas, který vede farmu v jihozápadní části Kolumbie, je dávána pěstitelům za vzor. Jejich Geisha „s rodokmenem“ vyniká jedinečným chuťovým profilem, v němž se
Je jako dívka, která se červená, kdykoli ji vezmete za ruku. Krásná, tajemná, nedostupná. Dáváte jí něžná jména a ona vás zas a znovu překvapuje. Je zkrátka nejlepší. Nejlepší na světě. Panamská Gesha, které kávomilci neřeknou jinak než Geisha, otevírá nové chuťové
Na jihozápadě Kolumbie, v sopečné půdě vysokých hor, dozrává káva. Na tom by nebylo nic zvláštního. Červené bobule v sobě ovšem ukrývají zrnka jedinečných chutí a vůní. Taková nerostou nikde jinde na světě. Proto patří mikrolot z oblasti Huila
Věděli jste, že embrujo je španělsky zázrak nebo kouzlo? Teď už to vědět budete. A když ochutnáte arabiku Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural, zjistíte, proč v jejím názvu tohle slovo hraje prim. Je totiž skutečně kouzelná. Spojuje tradiční způsob pěstování a inovativní
Země vysokých And, domov starověkých kultur a mnoha etnických skupin. To je Peru, producent kávy s typicky jasnou kyselostí, se sladkými tóny karamelu, čokolády i oříšků. Ochutnejte sklizeň Fernanda Cordova Cordovy. Majitel plantáže pečující o kávovníky v horách na severu
Země vysokých And, domov starověkých kultur a mnoha etnických skupin. To je Peru, producent kávy s typicky jasnou kyselostí, se sladkými tóny karamelu, čokolády i oříšků. Ochutnejte sklizeň Fernanda Cordova Cordovy. Majitel plantáže pečující o kávovníky v horách na severu
Země vysokých And, domov starověkých kultur a mnoha etnických skupin. To je Peru, producent kávy s typicky jasnou kyselostí, se sladkými tóny karamelu, čokolády i oříšků. Ochutnejte sklizeň Fernanda Cordova Cordovy. Majitel plantáže pečující o kávovníky v horách na severu
Země vysokých And, domov starověkých kultur a mnoha etnických skupin. To je Peru, producent kávy s typicky jasnou kyselostí, se sladkými tóny karamelu, čokolády i oříšků. Ochutnejte sklizeň Fernanda Cordova Cordovy. Majitel plantáže pečující o kávovníky v horách na severu
Salvador je země velká asi jako Morava a dalo by se říct, že i podobně úrodná. Středoamerický stát na pacifickém pobřeží má sice zcela odlišné klimatické a půdní poměry, nicméně ojedinělým plodinám věnuje stejně speciální péči. Zřejmým příkladem je tento
Netradiční arabika z tradičního regionu. V tomto případě jde o jedinečný mikrolot společnosti Sangameshwar, která hospodaří v Karnatace se třemi záměry: produkovat špičkovou kávu, nepoškozovat přírodu a pomáhat svým lidem. Výsledkem je například i tahle laskomina
Pro kávu z „ostrova koření“ je typická chuťová vrstevnatost a živost. Obvykle se v ní objevují tóny ovoce a právě koření, které farmáři poblíž kávových plantáží pěstují. Stejné je to i v případě mikrolotu Indonésie Java Blawan Estate z regionu Ijen, jehož ráz
Keňská káva patří k nejlepším na světě. Mívá bohaté tělo, vysokou kyselinku, intenzivní chuť a lahodné aroma. Ano, přesně takový je mikrolot Keňa AA Nakuru Mutunugat z oblasti sopek a jezer. Chutná po rybízu, meruňkách, třešních a hroznech, najdete v něm i šťavnaté