KOSMETICKÁ TAŠTIČKA PEONY

KOSMETICKÁ TAŠTIČKA PEONY "ČERVENÁ"

KOSMETICKÁ TAŠTIČKA PEONY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 125 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KOSMETICKÁ TAŠTIČKA PEONY "ČERVENÁ" - popis produktu

Malá kosmetická taštička je skvělým a praktickým doplňkem do velkých a středně velkých kabelek či ruksaků. Díky ní budete mít nejmenší drobnost a kosmetiku na jednom místě.Divoká pivoňka probouzí romantickou stránku každé ženy. Květované motivy a pastelové odstíny jsou v módě tím samým, čím v životě pravá láska – budou zde navždy. Lehce se kombinují a dodají šmrnc letnímu outfitu. Kolekce Peony je jako z pohádky – určená pro ženy, které se nebojí snít a projevit něhu. Jako stvořená pro horké letní dny a noci. Kosmetická taštička je jediným kouskem kolekce Peony v jahodově červené kůži. Kombinace s něžnou růžovou působí mimořádně žensky. Nenápadný ženský doplněk osvěžil celou kolekci jako ovocný sorbet během letních dnů. To samé dokáže is Vaším stylem.

Produkt KOSMETICKÁ TAŠTIČKA PEONY "ČERVENÁ" patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 20 x 10 x 6, barevné provedení je červená, růžová, zelená, materiál je Pravá kůže.

Tento produkt naleznete ve skupině Kosmetické doplňky od značky Dajana Rodriguez, velikost je 20 x 10 x 6, barevná varianta je červená, růžová, zelená, je vyroben z materiálu Pravá kůže.

Produkt KOSMETICKÁ TAŠTIČKA PEONY "ČERVENÁ" patří do skupiny produktů Kosmetické taštičky, patří pod značku Dajana Rodriguez, velikost je 20 x 10 x 6, barevná verze je červená, růžová, zelená, materiálové složení Pravá kůže.

KOSMETICKÁ TAŠTIČKA PEONY "ČERVENÁ" - parametry produktu

BarvaZelená/Růžová/Červená
VelikostZelená/Růžová/Červená
MateriálPravá kůže
KategorieZelenina, Kabelky, Dámské kabelky, Kosmetické doplňky, Kosmetické taštičky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost20 x 10 x 6
Barvačervená, růžová, zelená
MateriálPravá kůže

KOSMETICKÁ TAŠTIČKA PEONY "ČERVENÁ" - historie ceny a dostupnosti

KOSMETICKÁ TAŠTIČKA PEONY "ČERVENÁ" - další zajímavé produkty

KOSMETICKÁ TAŠTIČKA PEONY "ČERVENÁ" - jak nakoupit nejvýhodnější?