Kosmetická taštička Bohemian

Kosmetická taštička Bohemian "PARROT" Stříbrná

Kosmetická taštička Bohemian

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 875 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kosmetická taštička Bohemian "PARROT" Stříbrná - popis produktu

Malá kosmetická taštička je skvělým a praktickým doplňkem do velkých a středně velkých kabelek či ruksaků. Díky ní budete mít nejmenší drobnost a kosmetiku na jednom místě.V tomto farebnom prevedení ide o veľmi tradičnú a zároveň originálnu kozmetickú taštičku.

Produkt Kosmetická taštička Bohemian "PARROT" Stříbrná patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 20 x 10 x 6, barevné provedení je červená, materiál je Pravá kůže v nabídce e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kosmetické doplňky od značky Dajana Rodriguez, velikost je 20 x 10 x 6, barevná varianta je červená, je vyroben z materiálu Pravá kůže v nabídce e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Produkt Kosmetická taštička Bohemian "PARROT" Stříbrná lze nalézt mezi produkty ve skupině Kosmetické taštičky, patří pod značku Dajana Rodriguez, velikost je 20 x 10 x 6, barevná verze je červená, materiálové složení Pravá kůže, naleznete jej v e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Kosmetická taštička Bohemian "PARROT" Stříbrná - parametry produktu

BarvaČervená
VelikostČervená
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Dámské kabelky, Kosmetické doplňky, Kosmetické taštičky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost20 x 10 x 6
Barvačervená
MateriálPravá kůže
E-shopDajanarodriguez.cz

Kosmetická taštička Bohemian "PARROT" Stříbrná - historie ceny a dostupnosti

Kosmetická taštička Bohemian "PARROT" Stříbrná - další zajímavé produkty

Kosmetická taštička Bohemian "PARROT" Stříbrná - jak nakoupit nejvýhodnější?