Kosmetická taška II Orion

Kosmetická taška II Orion "ČERNÁ"

Kosmetická taška II Orion

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 875 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kosmetická taška II Orion "ČERNÁ" - popis produktu

Svými rozměry praktická taška na cestování a uschování Vaší kosmetiky.Buďte dáma za každých okolností! Jedinou kosmetickou taštičku kolekce ozvláštnil polštářkový efekt. Lesklá kůže z ní činí nesmírně smyslný kousek.

Produkt Kosmetická taška II Orion "ČERNÁ" patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 25 x 15 x 9, barevné provedení je černá, materiál je Pravá kůže v nabídce e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské tašky od značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 25 x 15 x 9, v barvě černá, je vyroben z materiálu Pravá kůže, naleznete ho u prodejce Dajanarodriguez.cz.

Produkt Kosmetická taška II Orion "ČERNÁ" lze nalézt mezi produkty ve skupině Kosmetické tašky, vyrábí jej značka Dajana Rodriguez, velikost je 25 x 15 x 9, v barvě černá, materiálové provedení je Pravá kůže, naleznete jej v e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Kosmetická taška II Orion "ČERNÁ" - parametry produktu

Kosmetická taška II Orion "ČERNÁ" - historie ceny a dostupnosti

Kosmetická taška II Orion "ČERNÁ" - další zajímavé produkty

Kosmetická taška II Orion "ČERNÁ" - jak nakoupit nejvýhodnější?