Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob EPIRI 18 ks šedá

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob EPIRI 18 ks šedá

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob EPIRI 18 ks šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 315 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob EPIRI 18 ks šedá - popis produktu

Zvýrazněte každý pokrm a udělejte ze všech večeří nezapomenutelný zážitek s jídelní sadou talířů EPIRI v šedém provedení. Talíře z této kolekce představují kombinaci nadčasového designu a funkčního zpracování. Barva i tvar talíře byly pečlivě navrženy s ohledem na prezentaci pokrmu, protože vzhled jídla na talíři je stejně důležitý jako jeho chuť. Za vytvořením stojí zkušení designéři. Sada je vyrobena z vysoce kvalitní keramiky, což zajišťuje trvanlivost a odolnost. Vaše nádobí bude stále vypadat jako nové, i po letech používání. Už nemusíte dělat kompromis mezi vzhledem a kvalitou. Nádobí odolává vysokým teplotám, lze jej mýt ručně nebo v myčce na nádobí a dokonce používat v mikrovlnné troubě. Nádobí neabsorbuje pachy, takže vaše jídlo vždy zaujme tou správnou vůní. Talíře splňují evropské normy pro výrobky v kontaktu s potravinami. Certifikováno TÜV a dalšími evropskými certifikáty, toto nádobí je synonymem bezpečného servírování jídel pro vaši rodinu. Set obsahuje 18 položek, včetně 6 mělkých talířů, 6 dezertních talířů a 6 hlubokých talířů. To vše v elegantním šedém provedení, které dodá vašemu stolu sofistikovaný nádech. Učiňte vaše stolování jedinečné s touto dokonalou sadou talířů. Specifikace produktu: Matný vzhled Moderní design Lze mýt v myčce nádobí Lze používat v mikrovlnné troubě Sada obsahuje: 6 x jídelní talíř 6 x dezertní talíř 6 x hluboký talíř

Produkt Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob EPIRI 18 ks šedá patří do skupiny produktů Jídelní sady, patří značce KONSIMO, v barevné verzi šedá, z materiálu Keramika, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob EPIRI 18 ks šedá - parametry produktu

BarvaŠedá
MateriálKeramika
Počet kusů18
PůdorysHranaté
Typ talířeDezertní, Mělký, Hluboký
Vhodné pro6 osob
VzorJednobarevné
Šířka
Hmotnost10.00 kg
KategorieTalíře, Jídelní sady
ZnačkaKONSIMO
Barvašedá
MateriálKeramika
E-shopHouseland.cz

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob EPIRI 18 ks šedá - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob EPIRI 18 ks šedá - další zajímavé produkty

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob EPIRI 18 ks šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?