Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob 18 ks CARLINA bílá

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob 18 ks CARLINA bílá

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob 18 ks CARLINA bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 005 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob 18 ks CARLINA bílá - popis produktu

Jídelní sada pro 6 osob 18 ks CARLINA v bílé barvě je produkt, který je kombinací stylu a kvality. Její jedinečný design, založený na čtvercovém tvaru, dodává každému kusu moderní nádech. Jemná hrana, která je charakteristickým znakem kolekce CARLINA, dodává celému celku lehkost a zároveň dodává jedinečné kouzlo. Ať už připravujete elegantní pohoštění pro své blízké nebo pořádáte rodinnou oslavu, tato sada se perfektně hodí pro každou příležitost a podtrhne její jedinečný charakter. Porcelánový materiál, ze kterého je set vyroben, zaručuje nejen eleganci, ale také vysokou kvalitu a odolnost. Jedná se o jedinečnou kolekci, která jistě podtrhne jedinečnost každé chvíle strávené u stolu. Jídelní sada talířů CARLINA najde uplatnění pro různé příležitosti, ať už se jedná o oběd či slavností chvíli. Specifikace produktu: Jednoduché a moderní Vhodná do myčky i mikrovlnné trouby Bílá barva Specifikace mělkého talíře: Výška: 2,4 cm Šířka: 25,5 cm Hloubka: 25,5 cm Hmotnost: 890 g Počet: 6 ks Specifikace hlubokého talíře: Výška: 5,5 cm Šířka: 20 cm Hloubka: 20 cm Hmotnost: 410 g Počet: 6 ks Specifikace dezertního talíře: Výška: 1,4 cm Šířka: 19 cm Hloubka: 19 cm Hmotnost: 363 g Počet: 6 ks

Produkt Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob 18 ks CARLINA bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní sady, patří značce KONSIMO, z materiálu porcelán, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob 18 ks CARLINA bílá - parametry produktu

SérieCARLINA
Hmotnost10 kg
MateriálPorcelán
Sada obsahuje18 ks
PůdorysHranaté
Typ talířeDezertní, Mělký, Hluboký
VzorJednobarevné
Šířka
Hmotnost5.00 kg
KategorieTalíře, Jídelní sady
ZnačkaKONSIMO
Materiálporcelán
E-shopHouseland.cz

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob 18 ks CARLINA bílá - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob 18 ks CARLINA bílá - další zajímavé produkty

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob 18 ks CARLINA bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?