Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob VICTO 18 ks bílá/šedá/černá III

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob VICTO 18 ks bílá/šedá/černá III

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob VICTO 18 ks bílá/šedá/černá III

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 105 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob VICTO 18 ks bílá/šedá/černá III - popis produktu

Připravte se na okamžiky plné tepla a radosti s jídelní soupravou VICTO v krásném provedení kombinace černé a bílé. Tato jídelní sada pro 6 osob (celkem 18 kusů) je výjimečným nádobím, které spojuje moderní design s klasickou elegancí. Ať už plánujete každodenní servírování nebo slavnostní hostinu, kolekce VICTO splní všechna vaše očekávání. Představte si, jak pozvete své přátele nebo rodinu ke stolu, připravíte jim lahodné pokrmy a vše bude krásně servírováno na těchto jedinečných talířích a miskách. Společně strávené chvíle budou plné smíchu, rozhovorů a šťastných vzpomínek. Navíc, matný povrch nádobí je nejen praktický, protože odolává poškrábání, ale také dodává celé sadě exkluzivní vzhled. Je to více než jen jídelní souprava, je to základ pro nezapomenutelné chvíle strávené s těmi, které máte rádi. Přivítejte své blízké s touto nádhernou sestavou VICTO a udělejte z každého okamžiku nezapomenutelný zážitek. Specifikace produktu: Matný vzhled Moderní design Lze mýt v myčce nádobí Lze používat v mikrovlnné troubě Dostupné v různých varintách Sada obsahuje: 6 x jídelní talíř (ø 27 cm) 6 x dezertní talíř (ø 20 cm) 6 x miska (ø 14,5 cm)

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní sady, patří značce KONSIMO, z materiálu Keramika, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob VICTO 18 ks bílá/šedá/černá III patří do skupiny produktů Jídelní soupravy, vyrábí jej značka KONSIMO, materiálové provedení je Keramika, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob VICTO 18 ks bílá/šedá/černá III - parametry produktu

SérieNádobí VICTO
MateriálKeramika
Průměr dezertního talíře20 cm
Průměr jídelního talíře27 cm
Průměr misky14,5 cm
PůdorysKulaté
Typ talířeDezertní, Mělký, Hluboký
Vhodné do mikrovlné troubyAno
Vhodné do myčkyAno
VzorJednobarevné
Šířka
Hmotnost10.00 kg
KategorieTalíře, Jídelní sady, Jídelní soupravy
ZnačkaKONSIMO
MateriálKeramika
E-shopHouseland.cz

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob VICTO 18 ks bílá/šedá/černá III - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob VICTO 18 ks bílá/šedá/černá III - další zajímavé produkty

Konsimo Jídelní sada talířů pro 6 osob VICTO 18 ks bílá/šedá/černá III - jak nakoupit nejvýhodnější?