KONSIMO Dětský pojízdný kontejner MIRUM 2 zásuvky bílý šedý

KONSIMO Dětský pojízdný kontejner MIRUM 2 zásuvky bílý šedý

KONSIMO Dětský pojízdný kontejner MIRUM 2 zásuvky bílý šedý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 439 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KONSIMO Dětský pojízdný kontejner MIRUM 2 zásuvky bílý šedý - popis produktu

Pojízdný kontejner se hodí pod horní část stolu se střechou, perfektní je také jako noční stolek nebo jen jako malá komoda - do kontejneru ze sbírky kouzelných nábytkových domků v pastelové barvě se vejdou zápisníky, knihy, pastelky a jakékoli další poklady malého snílka. 

Díky dvěma zásuvkám s plným výsuvem má dítě po ruce veškeré potřebné příslušenství. Dětský nábytek z kolekce MIRUM je vyroben z pevné, silné desky - můžete dokonce vstoupit do pastelového kontejneru, nebude poškozen. To vše díky patentovaným spojům desek, italským kloubům a speciálnímu kování.

Kontejner do dětského pokoje patří do kolekce bezpečného nábytku pro děti, navrženého s ohledem na nutnost hrát, učit se a odpočívat. Je perfektní jako nábytek pro předškoláky a mladší studenty.

Nábytek je certifikován podle směrnic REACH - suroviny nejvyšší kvality, zcela nezávadné pro zdraví.Tyto certifikáty potvrzují, že surovina (nábytková deska) použitá k výrobě splňuje bezpečnostní požadavky a přísné požadavky na emise formaldehydu obsažené ve směrnicích REACH.

Více o kolekci nábytku MIRUM najdete ZDE

Rozměry:

Šířka: 42,4Výška: 54,2Hloubka: 39,9

 

Tento produkt se nachází v kategorii Psací stoly, patří pod značku KONSIMO, barevná verze je šedá v nabídce e-shopu Nabytkomanie.cz.

Produkt KONSIMO Dětský pojízdný kontejner MIRUM 2 zásuvky bílý šedý lze nalézt mezi produkty ve skupině Noční stolky, patří značce KONSIMO, v barvě šedá, naleznete jej v e-shopu Nabytkomanie.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pracovní stoly od značky KONSIMO, barevná verze je šedá, naleznete ho u prodejce Nabytkomanie.cz.

KONSIMO Dětský pojízdný kontejner MIRUM 2 zásuvky bílý šedý - parametry produktu

KONSIMO Dětský pojízdný kontejner MIRUM 2 zásuvky bílý šedý - historie ceny a dostupnosti

KONSIMO Dětský pojízdný kontejner MIRUM 2 zásuvky bílý šedý - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

KONSIMO Dětský pojízdný kontejner MIRUM 2 zásuvky bílý šedý - další zajímavé produkty

KONSIMO Dětský pojízdný kontejner MIRUM 2 zásuvky bílý šedý - jak nakoupit nejvýhodnější?