KONSIMO Dětský psací stůl MIRUM šedý bílý

KONSIMO Dětský psací stůl MIRUM šedý bílý

KONSIMO Dětský psací stůl MIRUM šedý bílý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 219 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KONSIMO Dětský psací stůl MIRUM šedý bílý - popis produktu

Neobvyklý dětský stůl z kolekce MIRUM je výsledkem práce nejlepších designérů, kteří se především starali o nejvyšší kvalitu a pohodlí malého člena domácnosti. Psací stůl pro děti je vyroben z desky o tloušťce 22 mm a vyznačuje se vynikající stabilitou a bezprecedentní trvanlivostí. I když dítě na něj vyleze nebo si na něj sedne, nebude poškozen žádný konstrukční prvek! To vše díky patentovaným spojům panelů, italským pantům a kování, které zaručují 100% bezpečnost dětského nábytku.

Nábytek je certifikován podle směrnic REACH - suroviny nejvyšší kvality, zcela nezávadné pro zdraví.Tyto certifikáty potvrzují, že surovina (nábytková deska) použitá k výrobě splňuje bezpečnostní požadavky a přísné požadavky na emise formaldehydu obsažené ve směrnicích REACH.

Více o kolekci nábytku MIRUM najdete ZDE

Rozměry:

Šířka: 100Výška: 126Hloubka: 60

Pastelové, vizuálně světlé a jemné barvy, jedinečná forma domu - design krásného dětského stolu MIRUM potěší každého malého snílka! 

V kombinaci s dalším dětským nábytkem z této kolekce vytváří pohádkovou ulici domů - prostor, kde dítě rozvíjí svou kreativitu, cítí se v pohodě a zvláštně. 

Tento barevný stůl se střechou jako domeček pro panenky s jedinečným designem, navržený s ohledem na potřeby malého dítěte, je módní a praktický a vytváří dokonalé podmínky pro rozvoj - každý den se učí a hraje v příjemném prostoru!

Produkt KONSIMO Dětský psací stůl MIRUM šedý bílý lze nalézt mezi produkty ve skupině Psací stoly, patří pod značku KONSIMO, barevná verze je šedá v nabídce e-shopu Nabytkomanie.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pracovní stoly od značky KONSIMO, barevná verze je šedá, naleznete ho u prodejce Nabytkomanie.cz.

Produkt KONSIMO Dětský psací stůl MIRUM šedý bílý patří do skupiny produktů Bílé pracovní stoly, patří pod značku KONSIMO, v barevné verzi šedá, naleznete jej v e-shopu Nabytkomanie.cz.

KONSIMO Dětský psací stůl MIRUM šedý bílý - parametry produktu

ŠÍŘKA100 cm
BARVAbílá
VÝŠKA126 cm
BARVAšedá
HLOUBKA60 cm
KategorieStoly, Praky, Psací stoly, Pracovní stoly, Bílé pracovní stoly, Dětské psací stoly
ZnačkaKONSIMO
Barvašedá
E-shopNabytkomanie.cz

KONSIMO Dětský psací stůl MIRUM šedý bílý - historie ceny a dostupnosti

KONSIMO Dětský psací stůl MIRUM šedý bílý - další zajímavé produkty

KONSIMO Dětský psací stůl MIRUM šedý bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?