KONSIMO Dětská knihovna MIRUM 06 bílá zelená

KONSIMO Dětská knihovna MIRUM 06 bílá zelená

KONSIMO Dětská knihovna MIRUM 06 bílá zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KONSIMO Dětská knihovna MIRUM 06 bílá zelená - popis produktu

Knihovna se střechou nejí jen prostor k uložení knih, je to také krásný domeček pro hračky a dekorace interiéru. Kouzelná ulice domů potěší každé dítě - knihovna do ní se střechou a klikou ve tvaru okénka do ní dokonale zapadá. Příjemně dotykové okno, vyrobené z měkkého plastu, pohodlně otevírá skříň a dává prostor dětské fantazii. 

Díky oboustranně zbarvené desce vypadá knihovna velmi hezky uvnitř i vně. Osvětlená zevnitř (např. lampou nebo baterkou) poskytuje skříň s oknem jedinečný efekt. Dětská knihovna se střechou je k dispozici ve třech pastelových barvách - šedé, mátové a růžové. Takové barvy se hodí k jakémukoli uspořádání. 

V interiéru vybaveném dětským nábytkem MIRUM se každé batole bude cítit výjimečně!

Nábytek je certifikován podle směrnic REACH - suroviny nejvyšší kvality, zcela nezávadné pro zdraví.Tyto certifikáty potvrzují, že surovina (nábytková deska) použitá k výrobě splňuje bezpečnostní požadavky a přísné požadavky na emise formaldehydu obsažené ve směrnicích REACH.

Více o kolekci nábytku MIRUM najdete ZDE

Rozměry:

Šířka: 47Výška: 152Hloubka: 45

Dobře organizovaný dětský prostor znamená více bezpečí a zábavy. Dětská knihovna z kolekce MIRUM je dílem nejlepších designérů Konsimo. Postarali se o nejvyšší kvalitu nábytku. 

Patentované spojení desek, italské závěsy, pevné kování, ale především velmi odolná deska, tlustší než běžně používaná na trhu - díky tomu je regálový dům se střechou 100% bezpečný. 

Hranol vrchlíku lze naložit až 120 kg! Dítě může vstoupit do knihovny, sednout si na ni atd. A struktura zůstane stabilní. 

Hluboká zásuvka s plným výsuvem a skříň s oknem ukládají všechny dětské poklady. Dvě pevné police vám umožní krásně vystavit dekorativní předměty.

Produkt KONSIMO Dětská knihovna MIRUM 06 bílá zelená lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské regály, je v nabídce značky KONSIMO, barevné provedení je zelená v nabídce e-shopu Nabytkomanie.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské domečky, patří pod značku KONSIMO, barevná varianta je zelená, v nabídce prodejce Nabytkomanie.cz.

KONSIMO Dětská knihovna MIRUM 06 bílá zelená - parametry produktu

HLOUBKA45 cm
HMOTNOST35 kg
BARVAbílá
BARVAzelená
ŠÍŘKA47 cm
VÝŠKA152 cm
ŠÍŘKA CM40-50 cm
HLOUBKA CM40-50 cm
VÝŠKA CM150-160 cm
KategorieKnihy, Zelenina, Hračky, Regály, Knihovny, Dětské regály, Dětské domečky
ZnačkaKONSIMO
Barvazelená
E-shopNabytkomanie.cz

KONSIMO Dětská knihovna MIRUM 06 bílá zelená - historie ceny a dostupnosti

KONSIMO Dětská knihovna MIRUM 06 bílá zelená - další zajímavé produkty

KONSIMO Dětská knihovna MIRUM 06 bílá zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?