Kong Cozie Ella Elephant plyš L

Kong Cozie Ella Elephant plyš L

Kong Cozie Ella Elephant plyš L

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 334 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kong Cozie Ella Elephant plyš L - popis produktu

Hračka plyš Cozie Ultra Ella Elephant KONG L Slonice Ella z řady KONG Cozie Ultra je vyrobena technologií Ultra-Tex, která výrazně prodlužuje životnost hračky kombinací mimořádně pevné tkaniny (s tzv. ripstop úpravou zvyšující odolnost proti prodření nebo protržení), robustní vnitřní podšívky a zesílených švů. Přičtěte k tomu různorodé povrchové textury, velmi tuhou vycpávku a chrastidlo a dvě pískátka ukrytá v těle slona a máte hračku, která na dlouho uspokojí přirozenou potřebu vašeho psa hrát si, lovit a žvýkat. Výhody: - vysoce odolná ripstop tkanina, - zesílené švy, - robustní vnitřní podšívka, - různorodé textury, - tuhá výplň, - dvě pískátka a chrastidlo a uvnitř hračky. Typ hračky: žvýkací, přetahovací Velikost: L Rozměry: délka 35 cm Materiál: ripstop, plyš Barva: šedá Upozornění: Určeno k jemnému žvýkání. K rozeznění pískátek může být zapotřebí silnějšího stisku. K použití pouze pod dohledem. Hračku pravidelně kontrolujte, v případě poškození přestaňte používat. Není určeno dětem.

Produkt Kong Cozie Ella Elephant plyš L patří do skupiny produktů Plyšové hračky, patří pod značku Kong, v nabídce prodejce HAWAJ.CZ.

Kong Cozie Ella Elephant plyš L - parametry produktu

KategorieHračky, Plyšové hračky
ZnačkaKong
E-shopHAWAJ.CZ

Kong Cozie Ella Elephant plyš L - historie ceny a dostupnosti

Kong Cozie Ella Elephant plyš L - další zajímavé produkty

Kong Cozie Ella Elephant plyš L - jak nakoupit nejvýhodnější?