KEEN WHISPER WOMEN šedá/zelená

KEEN WHISPER WOMEN šedá/zelená

KEEN WHISPER WOMEN šedá/zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KEEN WHISPER WOMEN šedá/zelená - popis produktu

Sandály KEEN WHISPER WOMEN šedá/zelená : Keen Whisper Women taupe Dámské sandály Keen Whisper Women jsou skvělou volbou pro outdoorové aktivity, pěší turistiku i volný čas. Sandály jsou vytvořené tak, aby se plně přizpůsobily anatomii ženského chodidla. Vynikají také svojí velmi nízkou hmotností a znamenitou oporou pro chodidla. Zvládnou terén i voduSvršek sandálů je vyrobený z rychleschnoucí polyesterové páskoviny, která umožňuje optimální odvětrávání i aktivní pohyb ve vodě. Stabilní chůzi i v rozmanitém terénu přitom zajistí podrážka s vícesměrným vzorkem a jemnými zářezy. Keen Whisper ochrání vaše prstyPři všech aktivitách budou vaše prsty dokonale ochráněné, neboť Keen Whisper Women disponují patentovaným systémem ochrany prstů. Pro maximální komfort při chůziKe komfortní chůzi napomáhá mezipodešev z vysoce odolného EVA materiálu, EVA stélka i hydrofobní podšívka ze síťoviny. Nechybí ani technologie Cleansport NXT, která udrží nohy svěží. Sandály na túry i do městaSandály Keen Whisper Women vynikají perfektními tlumícími vlastnostmi a svým flexibilním využitím na sport, turistiku i do města. Nabízí naprosto pohodlný a bezpečný pohyb i při vodních aktivitách. Klíčové vlastnosti sandálů Keen Whisper WomenDámské sportovní sandályUrčené na sportování, turistiku i do městaVhodné i na vodní sporty a do mořské vodySvršek vyrobený z rychleschnoucí polyesterové páskovinyEVA stélka i hydrofobní podšívka ze síťovinyMezipodešev EVA pro pohodlí při chůziPodrážka s vícesměrným vzorkemKomfortní zapínání pomocí rychlošněrováníKeen Whisper Women s patentovaným systémem ochrany prstůBarevné provedení: šedo-zelené

Tento produkt se nachází v kategorii Dámská obuv, vyrábí jej značka Keen, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt KEEN WHISPER WOMEN šedá/zelená lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské sandály, patří pod značku Keen, v nabídce prodejce Alza.cz.

KEEN WHISPER WOMEN šedá/zelená - parametry produktu

KEEN WHISPER WOMEN šedá/zelená - historie ceny a dostupnosti

KEEN WHISPER WOMEN šedá/zelená - další zajímavé produkty

KEEN WHISPER WOMEN šedá/zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?