Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral šedá/růžová

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral šedá/růžová

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral šedá/růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 559 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral šedá/růžová - popis produktu

Sandály Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral šedá/růžová:Keen Ravine H2 Women Dámské sandály Keen Ravine H2 Women jsou skvělou volbou pro outdoorové aktivity, pěší turistiku i volný čas. Sandály jsou vytvořené tak, aby se plně přizpůsobily anatomii ženského chodidla. Vynikají také svojí velmi nízkou hmotností a znamenitou oporou pro chodidla.Keen Ravine H2 zvládnou terén i voduSvršek sandálů Keen Ravine H2 je vyrobený z rychleschnoucí polyesterové páskoviny, která umožňuje optimální odvětrávání i aktivní pohyb ve vodě. Stabilní chůzi i v rozmanitém terénu přitom zajistí podrážka s vícesměrným vzorkem.Sandály Keen Ravine H2 ochrání vaše prstyPři všech aktivitách budou vaše prsty dokonale ochráněné, neboť Keen Ravine H2 disponují patentovaným systémem ochrany prstů. Upevnění sandálů na noze je řešeno pomocí rychlošněrování a pásku na suchý zip v patní části, který lze odejmout a sandály využít jako pantofle.Keen Ravine H2  zajistí maximální komfort při chůziKe komfortní chůzi v sandálech Keen Ravine H2 napomáhá mezipodešev z vysoce odolného EVA materiálu, EVA stélka i hydrofobní podšívka ze síťoviny. Nechybí ani antibakteriální technologie Cleansport NXT, která udrží nohy svěží.Keen Ravine H2 jsou ideální na túry i do městaSandály Keen Ravine H2 vynikají perfektními tlumícími vlastnostmi a svým flexibilním využitím na sport, turistiku i do města. Nabízí naprosto pohodlný a bezpečný pohyb i při vodních aktivitách.Klíčové vlastnosti sandálů Keen Ravine H2 Women Steel Grey/CoralDámské sandályUrčené na sportování, turistiku i do městaSvršek vyrobený z rychleschnoucí polyesterové páskovinyEVA stélka i hydrofobní podšívka ze síťovinyMezipodešev EVA pro pohodlí při chůziPodrážka s vícesměrným vzorkemKomfortní zapínání pomocí rychlošněrování a pásku na suchý zipPo odejmutí pásku lze sandály přetvořit na pantofleKeen Ravine H2 W s patentovaným systémem ochrany prstůBarevné provedení: oranžovo-šedé

Produkt Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral šedá/růžová lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámská obuv, vyrábí jej značka Keen, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské sandály, patří pod značku Keen, v nabídce prodejce Alza.cz.

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral šedá/růžová - parametry produktu

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral šedá/růžová - historie ceny a dostupnosti

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral šedá/růžová - další zajímavé produkty

Keen Ravine H2 Women Steel Grey/Coral šedá/růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?