JAMIESON - Probiotic tablety na cucání s jahodovou příchutí 60 tbl

JAMIESON - Probiotic tablety na cucání s jahodovou příchutí 60 tbl

JAMIESON - Probiotic tablety na cucání s jahodovou příchutí 60 tbl

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JAMIESON - Probiotic tablety na cucání s jahodovou příchutí 60 tbl. - popis produktu

JAMIESON - Probiotic tablety na cmúľanie s jahodovou príchuťou 60 tbl. Doplněk stravy se sladidlem. Směs 5 bakteriálních kultur s obsahem 2 miliard* aktivních baktérií. *garantované do konce uplynutí minimální trvanlivosti.Neobsahuje lepek ani laktózu.Vhodné pro vegetariány. Balení60 tablet Dávkovánídospělí, adolescenti a děti od 3 let (pod dohledem rodičů): 1 tableta denně po jídle. Užijte s časovým odstupem nejméně 2–3 hodin před nebo po užití antibiotik.Pro zajištění maximálního účinku uchovávejte po otevření v lednici. SloženíKaždá tableta obsahuje:Směs bakteriálních kultur s obsahem 2 miliard* KTJ(kolonií tvořících jednotku):Bifidobacterium lactis (UABIa-12) ... 0,7 × 109 KTJLactobacillus rhamnosus (UALr-18) ... 0,7 × 109 KTJLactobacillus paracasei (UALpc-04) ... 0,3 × 109 KTJLactobacillus acidophilus (DDS®-1)) ... 0,2 × 109 KTJLactobacillus salivarius (UALs-07) ... 0,1 × 109 KTJ*garantované do konce uplynutí minimální trvanlivostiSložení: sladidlo (sorbitol; sukralóza) dextróza, nosič (inulin), přírodní jahodová příchuť, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), směs bakteriálních kultur, konzervant (kyselina askorbová), protihrudkující látka (rostlinný stearan hořečnatý; oxid křemičitý), barvivo (koncentrát z červené řepy). UpozorněníPřerušte užívání a vyhledejte lékaře při výskytu, zhoršení nebo přetrvávání trávicích potíží déle než tři dny. Konzultujte s lékařem používání dříve než začnete užívat doplněk, pokud zaznamenáte horečku, zvracení, průjem s krví, silné bolesti břicha. Neužívejte ve stavu ohrožení imunity (např. v důsledku AIDS, lymfomu, dlouhotrvající léčby kortikosteroidy). Skladujte při teplotě 15–25 °C, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Tento produkt naleznete ve skupině Doplňky stravy od značky Jamieson, naleznete ho u prodejce Market-24.cz.

Produkt JAMIESON - Probiotic tablety na cucání s jahodovou příchutí 60 tbl patří do skupiny produktů Doplňky výživy, patří pod značku Jamieson, v nabídce prodejce Market-24.cz.

JAMIESON - Probiotic tablety na cucání s jahodovou příchutí 60 tbl. - parametry produktu

JAMIESON - Probiotic tablety na cucání s jahodovou příchutí 60 tbl. - historie ceny a dostupnosti

JAMIESON - Probiotic tablety na cucání s jahodovou příchutí 60 tbl. - další zajímavé produkty

JAMIESON - Probiotic tablety na cucání s jahodovou příchutí 60 tbl. - jak nakoupit nejvýhodnější?