JAMIESON - Probiotic Baby – probiotické kapky s BB-12  8 ml

JAMIESON - Probiotic Baby – probiotické kapky s BB-12 8 ml

JAMIESON - Probiotic Baby – probiotické kapky s BB-12  8 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 368 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JAMIESON - Probiotic Baby – probiotické kapky s BB-12 8 ml - popis produktu

JAMIESON - Probiotic Baby – probiotické kvapky s BB-12 8 ml. Doplněk stravy. Podporuje zdravé trávení. Kapky bez příchutě pro spokojené bříško miminka; jednoduché dávkování. Neobsahuje lepek ani laktózu.Vhodné pro vegetariány. Balení8 ml (126 kapek) DávkováníKojenci a děti ve věku od 1 měsíce do 3 let: 1× denně přidejte 6 kapek do mléka/mateřského mléka/kojenecké výživy nebo aplikujte přímo na dudlík, lžičku nebo na jazyk dítěte a nechte spolknout. O případné změně dávkování se poraďte s lékařem nebo lékárníkem. Před použitím 15 sekund důkladně protřepat. Podávat nejméně 2–3 hodiny před nebo po užití antibiotik. SloženíJedna dávka (6 kapek) obsahuje:Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-12®) ... 1 miliarda* KTJ*Obsah je garantován do konce minimální trvanlivosti. KTJ – kolonií tvořících jednotkuSložení: slunečnicový olej, vitamín E, kyselina citronová, sacharóza, maltodextrin, askorban sodný, Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-12®). Bez přidaných barviv a příchutí. UpozorněníPři výskytu horečky, zvracení, průjmu s příměsí krve nebo prudkých bolestí břicha u kojence nebo dítěte se před užíváním poraďte s lékařem. Přerušte užívání a poraďte se s lékařem při výskytu, zhoršení nebo přetrvávání trávicích obtíží (např. průjem) déle než 3 dny. Neužívejte, pokud má kojenec nebo dítě oslabenou imunitu (např. AIDS, lymfom, pacienti s dlouhodobou léčbou kortikosteroidy). Před otevřením skladujte při teplotě 15–25 °C, mimo dosah malých dětí. Po otevření uchovávejte v ledničce. Spotřebujte do 28 dnů od otevření. Stanovená doporučená denní dávka se nemá přesáhnout. Doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada pestré stravy.

Produkt JAMIESON - Probiotic Baby – probiotické kapky s BB-12 8 ml patří do skupiny produktů Doplňky stravy od značky Jamieson, naleznete ho u prodejce Market-24.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zdravá výživa, je v nabídce značky Jamieson v nabídce e-shopu Market-24.cz.

Produkt JAMIESON - Probiotic Baby – probiotické kapky s BB-12 8 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Doplňky výživy, patří pod značku Jamieson, v nabídce prodejce Market-24.cz.

JAMIESON - Probiotic Baby – probiotické kapky s BB-12 8 ml - parametry produktu

JAMIESON - Probiotic Baby – probiotické kapky s BB-12 8 ml - historie ceny a dostupnosti

JAMIESON - Probiotic Baby – probiotické kapky s BB-12 8 ml - další zajímavé produkty

JAMIESON - Probiotic Baby – probiotické kapky s BB-12 8 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?