JAMIESON - Vitamin D3 Kids 400 IU tablety na cucání s příchutí jahody pro děti 100 tbl

JAMIESON - Vitamin D3 Kids 400 IU tablety na cucání s příchutí jahody pro děti 100 tbl

JAMIESON - Vitamin D3 Kids 400 IU tablety na cucání s příchutí jahody pro děti 100 tbl

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 197 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JAMIESON - Vitamin D3 Kids 400 IU tablety na cucání s příchutí jahody pro děti 100 tbl. - popis produktu

Doplněk stravy s přírodním sladidlem a sladidlemVitamín D je potřebný pro optimální růst a vývin kostí u dětí. Vitamín D3 na cucání s jahodovou příchutí v tabletách ve tvaru medvídka pandy. Je vyroben z přírodních zdrojů, neobsahuje aspartam, umělé příchutě a barviva. Balení100 tablet Dávkování1 – 2 tablety denně rozkousat (od 2 do 3 let) a od 3 let cucat, nejlépe po jídle. O vhodném dávkování pro vaše dítě se můžete poradit s lékařem. SloženíKaždá tableta obsahuje:Vitamín D3 (cholekalciferol) ... 400 IU/10 μg200 % Referenční hodnoty příjmuSložení: dextróza, nosič (celulóza), leštící látka (rostlinná kyselina stearová, rostlinný stearan hořečnatý), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), přírodní jahodová, malinová, pomarančová, brusinková příchuť, protispékavá látka (oxid křemičitý), antioxidant (citrusové bioflavonoidy), přírodní barvivo (karmín, mrkvový prášek, rajčatový prášek), sladidlo (sukralóza), cholekalciferol UpozorněníSkladujte při teplotě 15–25 °C, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy, nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Produkt JAMIESON - Vitamin D3 Kids 400 IU tablety na cucání s příchutí jahody pro děti 100 tbl patří do skupiny produktů Doplňky stravy od značky Jamieson, naleznete ho u prodejce Market-24.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Doplňky výživy, patří pod značku Jamieson, v nabídce prodejce Market-24.cz.

Produkt JAMIESON - Vitamin D3 Kids 400 IU tablety na cucání s příchutí jahody pro děti 100 tbl lze nalézt mezi produkty ve skupině Vitamíny pro děti, patří značce Jamieson, naleznete ho u prodejce Market-24.cz.

JAMIESON - Vitamin D3 Kids 400 IU tablety na cucání s příchutí jahody pro děti 100 tbl. - parametry produktu

JAMIESON - Vitamin D3 Kids 400 IU tablety na cucání s příchutí jahody pro děti 100 tbl. - historie ceny a dostupnosti

JAMIESON - Vitamin D3 Kids 400 IU tablety na cucání s příchutí jahody pro děti 100 tbl. - další zajímavé produkty

JAMIESON - Vitamin D3 Kids 400 IU tablety na cucání s příchutí jahody pro děti 100 tbl. - jak nakoupit nejvýhodnější?