Nejnižší cena za posledních 45 dní: 357 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Kniha s pomocí úryvků z barvitě napsaného deníku jistého kupce žijícího v šestnáctém století živým způsobem popisuje osudy lidí i celých společností v uplynulých dvanácti tisíciletích, a to na příkladu potravin, které coby zdroje pěstovali nebo lovili, s nimiž obchodovali a které také konzumovali. Zároveň publikace předkládá fascinující, ale i značně pesimistický obraz toho, co lze čekat v příštích letech.
Produkt Impérium jídla - Evan Fraser, Andrew Rimas lze nalézt mezi produkty ve skupině Zdravá výživa, je v nabídce značky Kniha Zlín v nabídce e-shopu KnihyDobrovsky.cz.
Produkt Impérium jídla - Evan Fraser, Andrew Rimas popisuje EAN kód 9788074737817.
Kategorie | Knihy, Stoly, Zdravá výživa |
Značka | Kniha Zlín |
E-shop | KnihyDobrovsky.cz |
EAN | 9788074737817 |
Připravte si doma lahodné probiotické jogurty s kvalitním čerstvým nebo sušeným ovocem. Získejte dostatečnou imunitu díky dobrým bakteriím, které jsou nezbytné pro správné fungování střevní mikroflóry.
Podpořte zdravý vývoj všech členů rodiny a vybírejte z velké nabídky hraček pro děti. Bavte se s přáteli, vyplňte svým seniorům volný čas. Hračka je často splněním dětského snu dospělého.
Kniha s pomocí úryvků z barvitě napsaného deníku jistého kupce žijícího v šestnáctém století živým způsobem popisuje osudy lidí i celých společností v uplynulých dvanácti tisíciletích, a to na příkladu potravin, které coby zdroje pěstovali nebo lovili, s nimiž
Kniha Jídlo jako šance ukazuje, jak spojit umění, výživu a požitek, jak aktivovat pozitivní přístup k životu, a tím upevnit zdraví. Ruediger Dahlke v ní shrnuje své více než třicetileté zkušenosti lékaře a názorně ukazuje, co se skrývá za pojmy 'vyváženost',
Kniha je určená všem, kteří se zajímají o zdravý životní styl, ale trochu tápou v přemíře informací, které všude kolem nás kolují. Autorka vás naučí jednoduchá pravidla, jak používat základní suroviny, aby vše spolu ladilo tak, že zapomenete na krátkodobé diety a
Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne. Graficky poutavě upravená publikace zkoumá to dobré, to špatné i to matoucí
Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou. Na více než stovce receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti, zlepší vaše zdraví, zvýší vitalitu a
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové, inženýrky v
Kniha Příběh zdravé výživy: Jak Honzík přišel na chuť zdravému jídlu:Honzík často jezdí na vesnici k babičce a dědečkovi, kteří mají čas a ochotu upozorňovat ho na různé zajímavosti v okolí a vysvětlovat mu nesrozumitelné věci. Cílem knihy je seznámit nejmladší
Kniha Jezte opravdové jídlo je odborně fundovaná a přitom pro laiky přístupná příručka shrnující východiska realfoodingového hnutí, jež usiluje o návrat přirozeně upravených, opravdových potravin do našeho každodenního jídelníčku.Autorův revoluční a někdy až
Kniha vychází z improvizačního vaření Jolany Janišové, poradkyně pro výživu. Autorka a nakladatelka knihy tvoří vlastní zdravé recepty s vášnivým zaujetím pro funkční komplexnost zdravého životního stylu, čtenáře přivádí v úžas – nad netušeně pestrým, barevným,
Nigel Slater: Jídlo někdy vaříme čistě pro radost z této činnosti, známe původ našich ingrediencí, vybíráme je s velkou péčí a dlouho přemýšlíme, než se s nimi vydáme na cestu z obchodu na talíř. Hledáme dokonalý recept a nespěcháme na něj. S láskou připravujeme
'A co je vlastně zdravé? Ví to někdo? Tony razil heslo, že jídlo, po kterém je mu lehko, zasytí ho, lahodí oku, nosu i jazyku, je prostě OK. Tečka. Můj kuchařský guru zcela ovlivnil můj pohled na stravování. Již dávno vím, že zdravé jídlo není o kalorických tabulkách
Nikdy předtím pro nás nebylo jídlo a pevné zdraví tak aktuálním tématem jako v posledních letech. Strava se přetváří ve spojence, a především když jíme, můžeme myslet na zlepšení kvality života. Tak vznikl koncept 'superpotravin'
Nová dávka zdravých receptů pro všechny milovníky dobrého jídla Říká se, že ne každou nemoc je možné vyléčit jídlem, ale žádná nemoc se beze změny stravy vyléčit nedá. Pokud připustíme, že veškerý hmotný i nehmotný svět je pouze různá forma energie, musíme
Superpotraviny jsou výjimečné díky obsahu výživných látek. Příprava jídel z nich není složitá. Přesvědčte se o tom prostřednictvím receptů z nové kuchařky
Neustálé porovnávání se s ostatními a řešení vlastního nedokonalého vzhledu. Těchhle nešvarů se někteří z nás zkrátka nemohou zbavit. Trpí nedostatkem sebelásky a jídlo se pro ně stává strašákem.Tato kniha je průvodcem a zároveň pomocníkem v boji proti poruchám
Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na každou další porci, není jednoduché. Když navíc nechcete jíst pořád dokola to samé a hledáte rozmanitost a pestrost, je to téměř nemožné. Téměř!Tato kniha vám dokáže, že to zvládnout jde, navíc
Metabolismus každého z nás je stejně unikátní jako otisky prstů a jídlo ovlivňuje naše životy mnohem víc, než si myslíme. Autor světového bestselleru Spánek je umění přináší revoluční 30denní program, díky kterému shodíte přebytečná kila, nastartujete trávení a
Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie
PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. | Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst.Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. | Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás
Po dvou bestsellerech (Nebojte se jíst - a hubnout! a Recept(y) na zhubnutí) přichází Karolína Katchaba Hrubešová s třetí kuchařkou na téma, jak se bez hladovění a nezdravých diet „projíst“ k vysněné postavě dostatečným množstvím pestré a vyvážené stravy. Kniha je
To, co se dozvíte v této mimořádné (a nyní nově aktualizované) knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti. Melissa a Dallas Hartwigovi vám představí strhující příběh biochemických
Epikúros definoval dobré žití jako 'slast bez strasti'. V jeho stravě 'jídla prosté chuti působí stejnou slast jako bohatá hostina, jestliže nás zbavují trýzně pocitu nedostatku'. Do epikurejské filozofie se to překládá takto: Touhou po tom, co nemáme, si kazíme to, co máme
Skutečně revoluční kniha v oblasti léčby těhotenské cukrovky, která v mnohém převrací léta zavedené dietetické postupy. Je určena jak odborné, tak i laické veřejnosti jako nejúplnější zdroj informací k tomuto tématu. Zároveň obsahuje praktické návody, jak přirozeně