Higold Zahradní servírovací vozík HIGOLD Nofi béžový

Higold Zahradní servírovací vozík HIGOLD Nofi béžový

Higold Zahradní servírovací vozík HIGOLD Nofi béžový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Higold Zahradní servírovací vozík HIGOLD Nofi béžový - popis produktu

Zahradní servírovací vozík HIGOLD Nofi béžový V jednoduchosti je krása a to platí také pro tento zahradní servírovací vozík Nofi. Své využití najde v domácnostech, ale také v restauracích či v hotelích. Dopřejte si skvělého pomocníka, který vám bude věrně sloužit dlouhá léta a kterého si zamilujete od prvního použití. Díky použitému materiálu je zahradní servírovací vozík Nofi vhodný kromě exteriéru také do interiéru. Je dotvořen kolečky, díky kterým je snadno ovladatelný. Už nemusíte neustále odbíhat od návštěvy, je zde servírovací vozík Nofi, který můžete mít neustále po ruce. Rozměr: 53,5cm x 86,5cm x 88cm (š x h x v)Materiál: hliníkBarva: béžová

Produkt Higold Zahradní servírovací vozík HIGOLD Nofi béžový lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Higold, barevná varianta je f8e7d1, materiálové provedení je kov, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní vozíky, patří pod značku Higold, barevné provedení je f8e7d1, materiálové složení kov, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Higold Zahradní servírovací vozík HIGOLD Nofi béžový - parametry produktu

Hmotnost9 kg
Délka54 cm
Šířka87 cm
Výška88 cm
MateriálKov
Barvaf8e7d1
KategorieNábytek, Zahradní nábytek, Vozíky, Zahradní vozíky
ZnačkaHigold
Barvaf8e7d1
Materiálkov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Higold Zahradní servírovací vozík HIGOLD Nofi béžový - historie ceny a dostupnosti

Higold Zahradní servírovací vozík HIGOLD Nofi béžový - další zajímavé produkty

Higold Zahradní servírovací vozík HIGOLD Nofi béžový - jak nakoupit nejvýhodnější?