Praktický víceúčelový přepravní vozík v šedé barvě

Praktický víceúčelový přepravní vozík v šedé barvě

Praktický víceúčelový přepravní vozík v šedé barvě

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Praktický víceúčelový přepravní vozík v šedé barvě - popis produktu

Přepravní vozík lze používat mnoha způsoby. Hodí se jak pro domácí použití, tak na různých pracovištích. Určitě ho využijí zahrádkáři - poslouží k přepravě zahradního nářadí, rostlin v květináčích, pytlů se zeminou nebo nařezaného dřeva. V sadu se bude hodit také při sklizni ovoce, jako jsou jablka, hrušky apod. Nespornou výhodou výrobku je možnost složení celého vozíku do malých rozměrů. To zaručuje vysoký komfort používání. Jedním pohybem ruky lze přepravní vozík složit, vložit do kufru nebo odložit do malého prostoru. Výrobek je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, díky čemuž vydrží zatížení až 90 kg. Má robustní kovovou konstrukci a opláštění z odolného a nepromokavého materiálu (polyester 600D). Pohodlná rukojeť usnadňuje přepravu vozíku, i když je naložen nákladem. Pevná kola se otáčejí o 360⁰, což zajišťuje hladkou jízdu i s těžkým nákladem. Technické údaje: Rozměry v rozloženém stavu: šířka: 46 cm, délka: 84,5 cm, výška: 58 cm (bez rukojeti) Délka rukojeti: 66,5 cm Hloubka: 30 cm Kolečka: plastová, průměr 19,5 cm Hmotnost: 10 kg Nosnost: 145 l Barva: šedá

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nábytek, barevná varianta je šedá, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Produkt Praktický víceúčelový přepravní vozík v šedé barvě patří do skupiny produktů Zahradní vozíky, barevné provedení je šedá, v nabídce prodejce Dumdekorace.cz.

Praktický víceúčelový přepravní vozík v šedé barvě - parametry produktu

BarvaŠedá
Rozměr46 x 84 x 58 cm
Maximální nosnost10 kg
Požadované vlastnostiZahradní
KategorieNábytek, Zahradní nábytek, Vozíky, Zahradní vozíky
Barvašedá
E-shopDumdekorace.cz

Praktický víceúčelový přepravní vozík v šedé barvě - historie ceny a dostupnosti

Praktický víceúčelový přepravní vozík v šedé barvě - další zajímavé produkty

Praktický víceúčelový přepravní vozík v šedé barvě - jak nakoupit nejvýhodnější?