Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 48 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin - popis produktu

Zahradní lehátko HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin Designové zahradní lehátko Champion nabízí speciální druh pohodlí a přivede vás do světa zázraků a radosti. Lehátko je tvořeno pohodlnou podložkou a nastavitelným opěradlem. Podložka je odolná vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV záření. Speciálně navržené lehátko působí elegantně a je velmi pohodlné. Dřevěné područky dodávají lehátku estetický vzhled. Součástí dodávky je i polštář zobrazen na obrázku. Dopřejte si kvalitní odpočinek a pohodlí. Rozměr - lehátko: 199cm x 93cm x 91,5cm (š x h x v)Materiál - podložka: olefin (polypropylen) - UV odolnost více než 800 hodinMateriál: hliník, teakové dřevo, skloTloušťka: 2mm hliníkBarva: bílá, přírodní, šedáBarva polštáře: světlešedá

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Higold, barevná varianta je c6a27e, materiálové provedení je Drevo, kov, Látka, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin patří do skupiny produktů Zahradní lehátka, vyrábí jej značka Higold, barevná varianta je c6a27e, materiálové provedení je Drevo, kov, Látka, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní lehátko, vyrábí jej značka Higold, barevná varianta je c6a27e, materiálové provedení je Drevo, kov, Látka, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin - parametry produktu

Hmotnost20 kg
Délka199 cm
Šířka93 cm
Výška92 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieNábytek, Lehátka, Zahradní nábytek, Zahradní lehátka, Zahradní lehátko
ZnačkaHigold
Barvac6a27e
MateriálDrevo, kov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin - historie ceny a dostupnosti

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin - další zajímavé produkty

Higold Zahradní lehátko HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin - jak nakoupit nejvýhodnější?