HERMES Un Jardin Sur Le Nil EdT

HERMES Un Jardin Sur Le Nil EdT

HERMES Un Jardin Sur Le Nil EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HERMES Un Jardin Sur Le Nil EdT - popis produktu

Toaletní voda HERMES Un Jardin Sur Le Nil EdT:Pokud se zajímáte o dámské vůně, potom byste měli vyzkoušet toaletní vodu HERMES. Dámská toaletní voda HERMES bude společně s vámi připravena čelit všem výzvám. Květinové tóny vás provedou kouzelnou rozkvetlou zahradou. Vůně otevře srdce všem romantickým povahám a dá jim pocítit lásku, vášeň i touhu. Sladká ovocná vůně vynikne především pod slunečními paprsky. Využití pro ni najdete jak při sportu, tak v zaměstnání. Sáhněte po toaletní vodě HERMES, se kterou nikdy nezůstanete bez povšimnutí. Zásadní přednosti toaletní vody HERMES Un Jardin Sur Le Nil EdT Toaletní voda HERMES obsahuje především dámské složky vůní V popředí hlavní složky je květinová kombinace vonných tónů S hlavní složkou je spojena i vedlejší ovocná kombinace vonných tónů Součástí vonných složek je také kadidlo Nechte se unášet na křídlech francouzské toaletní vody HERMES Je jen na vás, jakou příležitost pro tuto vůni zvolíte Toaletní voda HERMES se může pochlubit jedinečnou vůní Zjistěte, co se skrývá za toaletní vodou HERMES. Hlavní květinová a vedlejší ovocná vůně poskytují příjemný pocit během celého dne díky pečlivému výběru ingrediencí. Zatímco budete omámení působením nevtíravé vůně, osvěžující směs tónů vonných složek, jako je kadidlo, ve vás uchovají nezapomenutelné pocity svěžesti. Vkusný flakon francouzské toaletní vody HERMES obnoví vnitřní sebedůvěru a dodá pocit energie. S touto toaletní vodou se můžete vydat do rušného pracovního dne, ale hodí se také na speciální příležitosti. Oslníte s ní na pracovním obědě i večerní party.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Hermes, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt HERMES Un Jardin Sur Le Nil EdT patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Hermes v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Toaletní vody, patří značce Hermes, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

HERMES Un Jardin Sur Le Nil EdT - parametry produktu

HERMES Un Jardin Sur Le Nil EdT - historie ceny a dostupnosti

HERMES Un Jardin Sur Le Nil EdT - další zajímavé produkty

HERMES Un Jardin Sur Le Nil EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?