DIOR Homme Intense EdP

DIOR Homme Intense EdP

DIOR Homme Intense EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 079 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DIOR Homme Intense EdP - popis produktu

Parfémovaná voda DIOR Homme Intense EdP:Sháníte parfémovanou vodu, se kterou zaujmete při každé příležitosti? DIOR Homme Intense EdP je nevšední vůně vhodná pro muže. V této parfémované vodě je hlavní vůní dřevitá příměs, která kombinuje např. tóny santalového a růžového dřeva. Pro parfémovanou vodu je klíčovou složkou také vedlejší vůně květin, k níž patří aroma konvalinek, jasmínu, pomerančových květů a dalších. Tuto parfémovanou vodu si oblíbíte pro denní nošení i na večer. DIOR Homme Intense EdP pochází z Francie. Rozhodující přednosti pánské parfémované vody DIOR Homme Intense EdP Parfémovaná voda s osobitou vůni pro muže Hlavním aroma je dřevitá vůně Vedlejší vůně DIOR Homme Intense EdP: květinová Tato parfémovaná voda byla vytvořena ve Francii Informace o výrobci DIOR Rok 1946 je spjat se vznikem značky Dior, jejímž zakladatelem byl Christian Dior. Základem jeho popularity je důraz na ženskou přirozenost. Na vzniku prvního parfému se podílela hlavně móda, která je doménou Christiana Diora. Dnes si můžete u značky Dior vybrat nejen vůni, ale také stylové módní kousky a luxusní kosmetiku.

Produkt DIOR Homme Intense EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Dior, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Dior v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DIOR Homme Intense EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémová voda EDP od značky Dior v nabídce e-shopu Alza.cz.

DIOR Homme Intense EdP - parametry produktu

DIOR Homme Intense EdP - historie ceny a dostupnosti

DIOR Homme Intense EdP - další zajímavé produkty

DIOR Homme Intense EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?