GUAA Duke G Kapičkový tester na guanicid

GUAA Duke G Kapičkový tester na guanicid

GUAA Duke G Kapičkový tester na guanicid

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 519 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GUAA Duke G Kapičkový tester na guanicid - popis produktu

GUAa DUKE G - Kapkový tester vody pro stanovení koncentrace dezinfekce   Bazénový kapkový tester pro stanovení koncentrace dezinfekčního prostředku GUAa POOL LARGE POOL, GUAa POOL SMALL POOL nebo GUAa POOL WHIRLPOOL ve vodě (120 použití).   Četnost měření Měření doporučujeme provádět 1× týdně. Doporučená úroveň dezinfekčního prostředku GUAa POOL LARGE POOL, GUAa POOL SMALL POOL nebo GUAa POOL WHIRLPOOL je 0,3-0,8 na barevném terčíku.   Postup měření - Kelímek a víčko dobře vypláchněte zkoušenou vodou - Kelímek naplňte zkoušenou vodou po rysku - Přidejte 5 kapek činidla B1 - Kelímek uzavřete víčkem a promíchejte - Přidejte 5 kapek činidla B2 - Kelímek opět uzavřete víčkem a promíchejte - Hodnotu dezinfekce v bazénu určíte porovnáním s barevnými terčíky Při porovnání držte kelímek bez víčka 3-5 cm nad bílou plochou mezi barevnými terčíky a při pohledu shora vyhledejte barevně shodný terčík. Pokud je zbarvení svým odstínem mezi dvěma terčíky, výsledek v tomto rozmezí odhadněte. Hodnotu odečítejte otočením karty s terčíky optimálně ke světlu (u okna, při slunečném počasí venku ve stínu, apod.). Doporučené rozmezí pH vody je 6,8-7,4.  

Produkt GUAA Duke G Kapičkový tester na guanicid patří do skupiny produktů Čistící prostředky, patří pod značku Guapex, naleznete jej v e-shopu HAWAJ.CZ.

Tento produkt se nachází v kategorii Dezinfekce vody od značky Guapex, naleznete ho u prodejce HAWAJ.CZ.

GUAA Duke G Kapičkový tester na guanicid - parametry produktu

GUAA Duke G Kapičkový tester na guanicid - historie ceny a dostupnosti

GUAA Duke G Kapičkový tester na guanicid - další zajímavé produkty

GUAA Duke G Kapičkový tester na guanicid - jak nakoupit nejvýhodnější?