Green Toys Dětský hydroplán OCEAN modrý

Green Toys Dětský hydroplán OCEAN modrý

Green Toys Dětský hydroplán OCEAN modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 536 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Green Toys Dětský hydroplán OCEAN modrý - popis produktu

Dětský hydroplán Ocean je připravený na ekologickou záchrannou misi. S velkými plnicími a vylévacími pontony je ideální pro vodní hry ve vaně nebo na pláži. Jeho design je nejen originální, ale také bezpečný, netoxický a neobsahuje škodlivé látky jako BPA, PVC, ftaláty nebo vnější nátěry. Hydroplán je navíc vyroben z pevného a hladkého materiálu, což z něj dělá skvělého společníka pro hravé chvíle na písku nebo ve vodě. Navíc,je jeho obal 100% ekologický a recyklovatelný, což odráží celkový závazek této hračky k udržitelnosti a šetrnosti k životnímu prostředí. Specifikace produktu: Z recyklovaného plastu z láhví od mléka Motiv hydroplánu Vhodné již od 1 roku Obal je 100% ekologický a recyklovatelný

Tento produkt se nachází v kategorii Plastové láhve, je v nabídce značky Green Toys, materiál je Recyklovaný plast z láhví od mléka v nabídce e-shopu Houseland.cz.

Produkt Green Toys Dětský hydroplán OCEAN modrý lze nalézt mezi produkty ve skupině Hry na zahradě od značky Green Toys, materiál je Recyklovaný plast z láhví od mléka, naleznete ho u prodejce Houseland.cz.

Green Toys Dětský hydroplán OCEAN modrý - parametry produktu

Hmotnost0,64 kg
MateriálRecyklovaný plast z láhví od mléka
Vhodné od1 roku
Hloubka24 cm
Šířka22,9 cm
Výška13,3 cm
Hmotnost0.64 kg
KategoriePláště, Lahve, Mléka, Plastové láhve, Hry na zahradě
ZnačkaGreen Toys
MateriálRecyklovaný plast z láhví od mléka
E-shopHouseland.cz

Green Toys Dětský hydroplán OCEAN modrý - historie ceny a dostupnosti

Green Toys Dětský hydroplán OCEAN modrý - další zajímavé produkty

Green Toys Dětský hydroplán OCEAN modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?