Dětská plastová sportovní láhev Super Mario 400ml #5012393

Dětská plastová sportovní láhev Super Mario 400ml #5012393

Dětská plastová sportovní láhev Super Mario 400ml #5012393

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 74 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětská plastová sportovní láhev Super Mario 400ml - popis produktu

Láhev na pití pro děti Dětská plastová sportovní láhev Super Mario 400ml:Dodržiavanie správneho príjmu tekutín je pre vašu ratolesť kľúčové. Fľaša na pitie pre deti Alum bude ideálnym spoločníkom počas každodenných aktivít. So zaujímavým vyhotovením a praktickým uzáverom, ktorý nedovolí vytekaniu tekutiny, je táto fľaša vhodnou voľbou na zabezpečenie pitného režimu. Je vyrobená tak, aby ju mohli používať deti od 3 měsíců. Poskytne istotu a pohodu, zatiaľ čo sa vaša ratolesť učí piť samostatne. Ergonomické spracovanie zaisťuje pohodlné držanie v ruke. S objemom 400 ml dieťa bude mať vždy pri sebe dostatočné množstvo tekutín. Na zhotovenie fľaše bol vybraný kvalitný materiál, ktorým je plast. Ide o odolný materiál zaručujúci jednoduchú údržbu a stálu chuť nápoja. Detská fľaša na pitie Alum nebude len praktickým spoločníkom, ale aj vkusným doplnkom malého dobrodruha. Hlavní přednosti produktu Dětská plastová sportovní láhev Super Mario 400ml Dětská láhev Alum je výborným parťákem pro každodenní aktivity Bude vyhovovat dětem od 3 měsíců Dává dítěti možnost naučit se pít samostatně Ergonomické provedení zaručuje pohodlné držení v ruce Její objem je 400 ml Ke zhotovení láhve byl vybrán kvalitní materiál, jakým je plast Disponuje pohodlným pítkem Součástí je těsnicí víčko Zajímavé provedení umocňuje červená a modrá barva Skvělé pohodlí Láhev na pití pro děti Alum disponuje řadou funkcí a vlastností, které se postarají o komfort pro vás i vaše malé objevitele. Při pravidelném používání přijde vhod bezpečný uzávěr a pohodlné pítko. Je vybavena těsnicím víčkem, které brání jakémukoli rozlití.

Tento produkt se nachází v kategorii Láhve na pití od značky Alum, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Dětská plastová sportovní láhev Super Mario 400ml #5012393 lze nalézt mezi produkty ve skupině Plastové láhve, je v nabídce značky Alum v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sportovní láhve, patří pod značku Alum, v nabídce prodejce Alza.cz.

Dětská plastová sportovní láhev Super Mario 400ml - parametry produktu

Dětská plastová sportovní láhev Super Mario 400ml - historie ceny a dostupnosti

Dětská plastová sportovní láhev Super Mario 400ml - další zajímavé produkty

Dětská plastová sportovní láhev Super Mario 400ml - jak nakoupit nejvýhodnější?