GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP

GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP

GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 949 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP - popis produktu

Parfémovaná voda GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP:Láká vás pořídit si parfémovanou vodu, jejíž vůni si s vámi bude vaše okolí spojovat? GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP je originální vůně dokonalá pro ženy. Pro tuto parfémovanou vodu je charakteristická květinová příměs, která obsahuje především tóny jasmínu, růží nebo fialky. Důležitou součástí parfémované vody je také vedlejší vůně koření, jež se neobejde bez aroma skořice, růžového pepře nebo třeba koriandru. Parfémovaná voda byla navržena pro běžné dny, nejlépe ale sedí během letních dní. GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP je původem z Itálie. Rozhodující vlastnosti parfémované vody GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP Parfémovaná voda ideální pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP: kořeněná Tato parfémovaná voda pochází z Itálie Další informace o značce GIORGIO ARMANI Se značkou Armani přišel v roce 1975 Giorgio Armani, který patří mezi nejúspěšnější a nejoblíbenější italské módní návrháře. Vůně Armani patří k těm nejvyhledávanějším. Tato vůně vám dá pocit, že jste sami sebou a stane se vaší oblíbenou. Mimo vůně je možné si vybrat i jinou kosmetiku či luxusní módní oblečení.

Produkt GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Giorgio Armani, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Giorgio Armani v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Giorgio Armani v nabídce e-shopu Alza.cz.

GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP - parametry produktu

GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP - historie ceny a dostupnosti

GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP - další zajímavé produkty

GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?