GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP - popis produktu

Parfémovaná voda GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP:Toužíte po parfémované vodě, díky které obdržíte jeden kompliment za druhým? GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP nabízí vůni přizpůsobenou pro muže. Základ této parfémované vody tvoří aromatická příměs, ve které se harmonicky mísí citrusové a dřevité tóny. Důležitou součástí parfémované vody je také vedlejší vůně citrusů, k níž neodmyslitelně patří svěží nahořklé aroma. Tato parfémovaná voda se hodí pro běžné dny, ale uděláte s ní dobrý dojem i na slavnostnějších akcích. GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP pochází z Itálie. Zásadní vlastnosti pánské parfémované vody GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP Parfémovaná voda věnována mužům Hlavním aroma je aromatická vůně Vedlejší vůně GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP: citrusová Původem je tato parfémovaná voda z Itálie Informace o značce GIORGIO ARMANI Zakladatelem značky Armani se stal v roce 1975 Giorgio Armani, který je velmi známý nejen ve své rodné Itálii. Vůni Armani ocení milovníci luxusních a extravagantních parfémů. Tato vůně vám dá pocit, že jste sami sebou a stane se vaší oblíbenou. Nejen vůně, ale i kvalitní kosmetika a luxusní módní oblečení nosí tuto značku.

Produkt GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Giorgio Armani, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Giorgio Armani v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Giorgio Armani v nabídce e-shopu Alza.cz.

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP - parametry produktu

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP - historie ceny a dostupnosti

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP - další zajímavé produkty

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Profondo EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?