GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP

GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP

GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP - popis produktu

Parfémovaná voda GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP:Máte v úmyslu pořídit si parfémovanou vodu, se kterou zaujmete při každé příležitosti? GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP nabízí vůni ideální pro ženy. V této parfémované vodě je hlavní složkou orientální příměs, ve které jsou propojeny neobyčejné ingredience zaručující výrazný a smyslný výsledek. Parfémovaná voda je dotažena k dokonalosti vůní květin, a proto voní jako konvalinky, pomerančové květy či jasmín. Tato parfémovaná voda se hodí pro slavnostnější večerní události a pro zimní období. GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP pochází z Itálie. Základní parametry parfémované vody GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP Parfémovaná voda ideální pro ženy Hlavním aroma je orientální vůně Vedlejší vůně GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP: květinová Originálně je tato parfémovaná voda z Itálie Další informace o značce GIORGIO ARMANI Značka Armani je od roku 1975 dílem Giorgia Armaniho, který patří k věhlasným a velmi úspěšným italským módním návrhářům. Vůni Armani řadíme k velmi kvalitním a nadčasovým. Díky pocitu volnosti si tuto vůni okamžitě zamilujete. Mimo vůně je možné si vybrat i jinou kosmetiku či luxusní módní oblečení.

Produkt GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Giorgio Armani, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Giorgio Armani v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Giorgio Armani v nabídce e-shopu Alza.cz.

GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP - parametry produktu

GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP - historie ceny a dostupnosti

GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP - další zajímavé produkty

GIORGIO ARMANI Emporio Diamonds EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?