Forte Rohová skříň CANMORE | CNMS829

Forte Rohová skříň CANMORE | CNMS829

Forte Rohová skříň CANMORE | CNMS829

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 300 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Forte Rohová skříň CANMORE | CNMS829 - popis produktu

Rohová skříň CANMORE

Moderní módní a stylová kolekce dětského nábytku CANMORE je jako stvořená pro teenagera. Jednoduchá kombinace světle šedého betonu a bílé inspiruje k objevení nových tajemství. Jemné barvy vytvářejí dokonalé pozadí pro odvážné doplňky. Pokoj dýchá barvami. které poskytují jedinečný prostor pro rozvoj mladých lidí. Pohodlná postel s čalouněným čelem vám umožní snít ty nejkrásnější sny. Rohová skříň CANMORE je přesně to co hledáte. Vejde se do ní dostatek oblečení i hraček. Její interiér je velmi přehledný obsahuje police a věšákové tyče, které usnadní vaše uspořádání. Vypadá velmi stylově a originálně, za což může i její betonové zbarvení.

Materiál : laminát/fólie Rozměr (ŠxVxH): 92 x 201,5 x 92 cm Barevné provedení:   Světle šedý beton/bílá

Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti! Kvůli bezpečnosti a zachování přiměřené stability nábytku, by měl být trvale připevněn ke stěně.

Produkt Forte Rohová skříň CANMORE | CNMS829 patří do skupiny produktů Šatní skříně, patří pod značku Forte, v barevné verzi šedá, materiálové složení Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nábytek do dětského pokoje, patří značce Forte, barevné provedení je šedá, materiál je Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt Forte Rohová skříň CANMORE | CNMS829 patří do skupiny produktů Dětské skříně, vyrábí jej značka Forte, v barevné verzi šedá, materiálové provedení je Laminát, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Forte Rohová skříň CANMORE | CNMS829 - parametry produktu

BarvaBílá
MateriálLaminát
Povrchová úpravaMat
Výška202 cm
TvarRohové
BarvaŠedá
Šířka od-do90 cm - 100 cm
PoliceAno
Šířka92 cm
ZrcadloNe
Typ dveříKlasické dveře
Věšáková tyčAno
Počet dveříDvoudveřové
KategorieNábytek, Skříně, Šatní skříně, Nábytek do dětského pokoje, Dětské skříně
ZnačkaForte
Barvašedá
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

Forte Rohová skříň CANMORE | CNMS829 - historie ceny a dostupnosti

Forte Rohová skříň CANMORE | CNMS829 - další zajímavé produkty

Forte Rohová skříň CANMORE | CNMS829 - jak nakoupit nejvýhodnější?