Dig-net nábytek Rohová šatní skříň QUICK QB-01

Dig-net nábytek Rohová šatní skříň QUICK QB-01

Dig-net nábytek Rohová šatní skříň QUICK QB-01

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 520 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dig-net nábytek Rohová šatní skříň QUICK QB-01 - popis produktu

Dětský pokoj QUICK je nábytek, který přesně hledáte. Zaujme svým moderním designem , perfektně vynikne v chlapeckém i dívčím pokoji. Charakteristickým rysem celé kolekce jsou tři barevné odstíny. Teplý dekor dřeva dub artisan, světle šedá a surová ocel. Díky mnoha elementům z kolekce vyskládáte pro vašeho teenagera nebo teenagerku útulný a prostorný pokoj .

Rohová šatní skříň QUICK QB-01 je vynikající nápad využít prostor v rohu místnosti. Do rohové skříně QUICK se vejde velké množství oblečení, obuvi, kabelek. Dvě praktické věšákové tyče vám umožní pohodlně zavěsit oblečení různých délek. Dva vnitřní regály s policemi vám umožní pohodlně uložit oblečení a další doplňky. Na extra prostor ve spodní části šatníku můžete pohodlně umístit například boxy s botami nebo sportovní potřeby.

Materiál: laminovaná dřevotříska, ABS hrany Rozměry (ŠxVxH): 95 x 195 x 95 cm Barevné provedení : dub artisan / světle šedá / surová ocel

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Tento produkt se nachází v kategorii Designový nábytek, patří značce Dig-net nábytek, barevná varianta je šedá, z materiálu Laminát, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt Dig-net nábytek Rohová šatní skříň QUICK QB-01 lze nalézt mezi produkty ve skupině Šatní skříně, patří pod značku Dig-net nábytek, v barevné verzi šedá, materiálové složení Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nábytek do dětského pokoje, patří značce Dig-net nábytek, barevné provedení je šedá, materiál je Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Dig-net nábytek Rohová šatní skříň QUICK QB-01 - parametry produktu

MateriálLaminát
DekorDub
Výška195 cm
Povrchová úpravaMat
TvarRohové
BarvaŠedá
Šířka od-do90 cm - 100 cm
PoliceAno
ZrcadloNe
Typ dveříKlasické dveře
Věšáková tyčAno
Počet dveříDvoudveřové
MístnostDětský pokoj
KategorieNábytek, Skříně, Designový nábytek, Šatní skříně, Nábytek do dětského pokoje, Dětské skříně
ZnačkaDig-net nábytek
Barvašedá
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

Dig-net nábytek Rohová šatní skříň QUICK QB-01 - historie ceny a dostupnosti

Dig-net nábytek Rohová šatní skříň QUICK QB-01 - další zajímavé produkty

Dig-net nábytek Rohová šatní skříň QUICK QB-01 - jak nakoupit nejvýhodnější?