Dolmar Rohová šatní skříň MIGU G7 Barva: antracit / bílá

Dolmar Rohová šatní skříň MIGU G7 Barva: antracit / bílá

Dolmar Rohová šatní skříň MIGU G7 Barva: antracit / bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 950 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dolmar Rohová šatní skříň MIGU G7 Barva: antracit / bílá - popis produktu

Rohová šatní skříň Migu G7 je součástí moderního nábytku MIGU , vhodného do dětského a studentského pokoje. Dětský pokoj Gumi znázorňuje spojení jednoduchosti a praktičnosti. Provedení v neutrálních barvách vytváří prostor pro použití barevných doplňků, kterými docílíte dokonalého vzhledu pokoje. Moderní dětský nábytek ze série MIGU nabízí široké spektrum prvků, různé modelové varianty, díky kterým lze vytvářet kompozice dle vlastního uvážení a potřeb dítěte. Praktický a jednoduchý nábytek MIGU je vhodný pro kluky i pro dívky . Typickým znakem sestavy jsou velké barevné úchyty ve tvaru čtverce, které vytváří geometrický a moderní design. Rohová šatní skříň MIGU G7 je 1-dveřová, uvnitř skříně naleznete dvě police a závěsnou tyč na šaty.

Materiál: LTD 16 mm, ABS hrany Rozměr (ŠxVxH): 71 x 187 x 71 cm

Barevné provedení:

  • antracit / bílá

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti! Kvůli bezpečnosti a zachování přiměřené stability nábytku, by měl být trvale připevněn ke stěně.

Produkt Dolmar Rohová šatní skříň MIGU G7 Barva: antracit / bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Šatní skříně, patří pod značku Dolmar, v barevné verzi šedá, materiálové složení Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nábytek do dětského pokoje, patří značce Dolmar, barevné provedení je šedá, materiál je Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt Dolmar Rohová šatní skříň MIGU G7 Barva: antracit / bílá patří do skupiny produktů Dětské skříně, vyrábí jej značka Dolmar, v barevné verzi šedá, materiálové provedení je Laminát, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Dolmar Rohová šatní skříň MIGU G7 Barva: antracit / bílá - parametry produktu

Barvaantracit / bílá
BarvaBílá
MateriálLaminát
BarvaBéžová
DekorDub
Výška187 cm
TvarRohové
BarvaŠedá
Šířka od-do70 cm - 80 cm
PoliceAno
ZrcadloNe
Typ dveříKlasické dveře
ZásuvkaNe
Věšáková tyčAno
Počet dveříJednodveřové
KategorieNábytek, Skříně, Šatní skříně, Nábytek do dětského pokoje, Dětské skříně
ZnačkaDolmar
Barvašedá
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

Dolmar Rohová šatní skříň MIGU G7 Barva: antracit / bílá - historie ceny a dostupnosti

Dolmar Rohová šatní skříň MIGU G7 Barva: antracit / bílá - další zajímavé produkty

Dolmar Rohová šatní skříň MIGU G7 Barva: antracit / bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?