Fly Racing dres Lite S.E., 2023 černá

Fly Racing dres Lite S.E., 2023 černá

Fly Racing dres Lite S.E., 2023 černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 675 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fly Racing dres Lite S.E., 2023 černá - popis produktu

Motokrosový dres Fly Racing dres Lite S.E., 2023 černá:Jste fanoušky terénního motokrosu a potřebujete oblečení, které bude dobře vypadat? Motokrosový dres FLY RACING vás odliší od ostatních a budete se v něm cítit naprosto pohodlně. Způsobem střihu se jedná o dres pro pány. K jeho ušití byl zvolen materiál, jímž je polyester s odolností, která vám zaručí výdrž i při nepředvídanostech náročného sportu. Objevte se v terénu v novém, sluší za jízdy i na stupních vítězů. Zásadní přednosti motokrosového dresu Fly Racing dres Lite S.E., 2023 černá Komfort a pohodlí díky chytrému střihu Fly Racing dres Lite S.E., 2023 černá je určen pro muže Materiál, polyester, zvládne i náročné sportovní prostředí a časté praní

Produkt Fly Racing dres Lite S.E., 2023 černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Oblečení pro fanoušky, patří značce Fly racing v nabídce e-shopu Alza.cz.

Fly Racing dres Lite S.E., 2023 černá - parametry produktu

Fly Racing dres Lite S.E., 2023 černá - historie ceny a dostupnosti

Fly Racing dres Lite S.E., 2023 černá - další zajímavé produkty

Fly Racing dres Lite S.E., 2023 černá - jak nakoupit nejvýhodnější?