Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 černá/šedá

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 černá/šedá

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 černá/šedá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 černá/šedá - popis produktu

Motokrosový dres Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 černá/šedá:Jste fanoušky terénního motokrosu a poohlížíte se po kvalitním oblečení pro vaše jízdy? Motokrosový dres FLY RACING vám zaručí odlišnost od ostatních a přinese pocit maximálního komfortu. Zvolený způsob střihu napoví, že jde o dres pro muže. Pro jeho ušití byl vybrán materiál, kterým je polyester s patřičnou odolností, která zaručí dlouhodobou výdrž u tak náročného sportu. Objevte se v terénu v novém, bude vám slušet v každé zatáčce i na stupni vítězů. Základní parametry motokrosového dresu Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 černá/šedá S pohodlným střihem se budete cítit maximálně komfortně Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 černá/šedá je určen pro pány Materiál, polyester, se hned tak neošoupe a nepotrhá

Produkt Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 černá/šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině Oblečení pro fanoušky, patří značce Fly racing v nabídce e-shopu Alza.cz.

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 černá/šedá - parametry produktu

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 černá/šedá - historie ceny a dostupnosti

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 černá/šedá - další zajímavé produkty

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 černá/šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?