Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 modrá/černá

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 modrá/černá

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 modrá/černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 589 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 modrá/černá - popis produktu

Motokrosový dres Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 modrá/černá:Řadíte se mezi aktivní fanoušky motokrosu a rádi byste trénovali i závodili v kvalitním oblečení? Motokrosový dres FLY RACING podtrhne váš styl a díky jeho provedení se budete cítit maximálně pohodlně. Zvolený střih napovídá, že jde o pánský dres. K jeho ušití byl zvolen materiál, jímž je polyester s patřičnou odolností, která zaručí dlouhodobou výdrž u tak náročného sportu. Rozšiřte jím svou sportovní výbavu, sluší v každé zatáčce i v cíli. Klíčové přednosti motokrosového dresu Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 modrá/černá Vyberte si pohodlný střih pro komfortní, ničím nerušenou jízdu Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 modrá/černá je vhodný pro muže Jeho materiál, polyester, odolá hrubšímu zacházení i častému praní

Produkt Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 modrá/černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Oblečení pro fanoušky, patří značce Fly racing v nabídce e-shopu Alza.cz.

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 modrá/černá - parametry produktu

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 modrá/černá - historie ceny a dostupnosti

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 modrá/černá - další zajímavé produkty

Fly Racing dres Kinetic Kore, 2023 modrá/černá - jak nakoupit nejvýhodnější?