Etape Jasmine WS+ #156793

Etape Jasmine WS+ #156793

Etape Jasmine WS+ #156793

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Etape Jasmine WS+ - popis produktu

Rukavice na běžky Etape Jasmine WS+:Etape Jasmine WS+ jsou rukavice nezbytné pro všechny, kdo se plánují vydat na běžky. Tyto lyžařské rukavice určeny pro aktivní pohyb. Mají oblíbený prstový design. Ten si lyžaři oblíbily díky snazší manipulaci s předměty a jednodušším úchopu hůlek. Provedení Etape Jasmine WS+ je s membránou. Velikost lyžařských rukavic je S. Zajímavé přednosti rukavic Etape Jasmine WS+ Lyžařské rukavice jsou nutnou součástí výbavy pro lyžaře i snowboardisty Rukavice jsou potřebnou výbavou pro běžecké lyžování Zimní rukavice Etape mají obvod dlaně 20,5 cm Jsou vhodné pro aktivní pohyb Jde o klasický prstový styl Zimní rukavice Etape Jasmine WS+ jsou ideální pro ženy Barva: černá Další vlastnosti: ergonomický tvar, dlouhé manžety, větruodolné, úprava pro používání dotykového telefonu, protiskluzová úprava na dlani a zesílení mezi palcem a ukazovákem Pro dlaň byl zvolen materiál kterým je textil

Produkt Etape Jasmine WS+ #156793 patří do skupiny produktů Zimní rukavice od značky Etape, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Etape Jasmine WS+ - parametry produktu

KategorieRukavice, Zimní rukavice
ZnačkaEtape
E-shopAlza.cz

Etape Jasmine WS+ - historie ceny a dostupnosti

Etape Jasmine WS+ - další zajímavé produkty

Etape Jasmine WS+ - jak nakoupit nejvýhodnější?