Etape Everest WS+ #156817

Etape Everest WS+ #156817

Etape Everest WS+ #156817

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Etape Everest WS+ - popis produktu

Rukavice na běžky Etape Everest WS+:Etape Everest WS+ jsou nezbytností pro všechny, koho baví běžecké lyžování. Tyto lyžařské rukavice příhodné pro aktivní pohyb. Jistě se vám zalíbí jejich klasický prstový styl. Ten nabyl oblíbenosti díky příjemnější manipulaci s předměty a holemi. Provedení Etape Everest WS+ je s membránou. Lyžařské rukavice jsou velikosti S. Významné vlastnosti rukavic Etape Everest WS+ Lyžařské rukavice jsou potřebnou součástí výbavy pro lyžaře či snowboardisty Rukavice jsou určené pro běžecké lyžování Rukavice Etape mají obvod dlaně 23 cm Jsou navrženy pro aktivní pohyb Jedná se o klasický prstový styl Zimní rukavice Etape Everest WS+ se hodí pro muže a ženy Barva: černá a žlutá Další vlastnosti: ergonomický tvar, dlouhé manžety, větruodolné, úprava pro používání dotykového telefonu, protiskluzová úprava na dlani a zesílení mezi palcem a ukazovákem Pro dlaň byl zvolen materiál kterým je textil

Produkt Etape Everest WS+ #156817 patří do skupiny produktů Zimní rukavice od značky Etape, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Etape Everest WS+ - parametry produktu

KategorieRukavice, Zimní rukavice
ZnačkaEtape
E-shopAlza.cz

Etape Everest WS+ - historie ceny a dostupnosti

Etape Everest WS+ - další zajímavé produkty

Etape Everest WS+ - jak nakoupit nejvýhodnější?