EK Kombucha a Shitake - vyživující pleťová maska na ubrousku

EK Kombucha a Shitake - vyživující pleťová maska na ubrousku

EK Kombucha a Shitake - vyživující pleťová maska na ubrousku

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 100 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

EK Kombucha a Shitake - vyživující pleťová maska na ubrousku - popis produktu

Pleťová maska EK Kombucha a Shitake - vyživující pleťová maska na ubrousku:Vaše pleť si zaslouží jen to nejlepší. Dopřejte jí luxusní péči s vynikající pleťovou maskou na obličej Earth Kiss. Pro své inovativní složení a příjemnou vůni je ideální pro ženy. Bezchybně působí na pleť, která je citlivá a normální. Pokožku zanechá zářivou, zdravou a bez nedokonalostí. Textilní maska na pleť Earth Kiss se dobře aplikuje a mile vás překvapí její příjemná struktura. Maska s mimořádnými účinky aktivních látek vám poskytne zářivý a zdravý vzhled pokožky i mladistvý vzhled. Konečný výsledek vás příjemně překvapí a nadchne! Zásadní přednosti pleťové masky EK Kombucha a Shitake - vyživující pleťová maska na ubrousku Pleťová maska na obličej Earth Kiss umožní vaší pokožce zažít dokonalou péči Pro ženy Textilní maska na pleť se snadno nanáší a má příjemnou konzistenci Účinek na pleť: vyživující a regenerační Nejlépe se osvědčí u pleti, která je citlivá a normální Rozhodně vám udělá radost, že je produkt bez parabenů Výrobek je označen jako přírodní a vegan Objem pleťové masky Earth Kiss je 10 ml, její hmotnost odpovídá 10 g Oslnivé výsledky s pleťovou maskou Earth Kiss Je důležité pečovat o svou pleť a pravidelně používat pleťovou masku, abyste mohli pocítit úžasné výsledky. Pleťová maska Earth Kiss se stará o potřeby vaší pleti a dodává jí hojné množství prospěšných aktivních složek. Zásobuje pokožku důležitými živinami, vitamíny a antioxidanty, které ji šetrně chrání před nepříznivými vlivy prostředí. Podporuje rychlejší hojení pokožky, čímž pomáhá při její obnově. Dopřejte své pleti to nejlepší Pleťová maska Earth Kiss poskytne vaší pokožce tu nejlepší péči. Maska na pleť obsahuje pouze ty nejkvalitnější přírodní látky. Jestliže máte rádi veganskou kosmetiku, je pro vás tato maska ideální volbou. Parabeny jsou z receptury této masky důsledně vynechány, aby se zabezpečila zdravá péče o pleť.

Produkt EK Kombucha a Shitake - vyživující pleťová maska na ubrousku patří do skupiny produktů Pleťové masky od značky Earth Kiss, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

EK Kombucha a Shitake - vyživující pleťová maska na ubrousku - parametry produktu

EK Kombucha a Shitake - vyživující pleťová maska na ubrousku - historie ceny a dostupnosti

EK Kombucha a Shitake - vyživující pleťová maska na ubrousku - další zajímavé produkty

EK Kombucha a Shitake - vyživující pleťová maska na ubrousku - jak nakoupit nejvýhodnější?