Dřevěné barevné počítadlo #88505

Dřevěné barevné počítadlo #88505

Dřevěné barevné počítadlo #88505

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 215 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dřevěné barevné počítadlo - popis produktu

Počítadlo Dřevěné barevné počítadlo: Didaktická hračka počítadlo je vyrobena z kvalitního dřeva. Skládá se z konstrukce a kovových příček, na kterých jsou v 10 řadách umístěny barevné kuličky. Kuličky jsou od sebe odlišeny jemnými barvami. Každá řada obsahuje 10 kuliček. Děti si tak mohou procvičit počty až do vysokých čísel. Kuličky lze počítat jako jednotky, desítky, tisíce, prostě jak je komu libo. Hračka je vhodná pro děti od 3 let.  Klíčové vlastnosti didaktické hračky Dřevěné barevné počítadloDřevěné barevné počítadlo je vhodné pro kluky i holkyJe vyrobeno z kvalitního dřevaSkládá se celkem ze 100 kuličekKuličky jsou rozloženy v 10 řadáchBarevné rozlišení každé řadyDřevěné barevné počítadlo je vhodné pro děti od 3 let

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Chiroo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Dřevěné barevné počítadlo #88505 lze nalézt mezi produkty ve skupině Didaktické hračky, patří značce Chiroo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Dřevěné barevné počítadlo - parametry produktu

Dřevěné barevné počítadlo - historie ceny a dostupnosti

Dřevěné barevné počítadlo - další zajímavé produkty

Dřevěné barevné počítadlo - jak nakoupit nejvýhodnější?