Drak Mrak - Markéta Zinnerová - audiokniha

Drak Mrak - Markéta Zinnerová - audiokniha

Drak Mrak - Markéta Zinnerová - audiokniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Drak Mrak - Markéta Zinnerová - audiokniha - popis produktu

Audiokniha: Úsměvná pohádka osvědčené autorky dětské literatury Markéty Zinnerové, která se v knižní podobě dočkala několika vydání, vypráví tentokrát o hodném drakovi v jednom království, o králi, princezně a princi a také o uhlířovic Lidušce tak, jak to v pohádce má být. Zvuková nahrávka staví na interpretačním mistrovství Vlastimila Brodského, jehož vypravěčský part je proložen řadou písniček. Ty, kromě vypravěče, nazpívali Lída Nopová a Waldemar Matuška. Tento zpěvák byl řadu minulých let - jak si dobře pamatuje generace rodičů - zakázán a v prvním vydání titulu nahrazen jiným interpretem. Drak Mrak vychází tedy po letech v původní podobě se všemi tvůrci, kteří se svého času na natáčení podíleli.

Produkt Drak Mrak - Markéta Zinnerová - audiokniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti od značky Supraphon, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Drak Mrak - Markéta Zinnerová - audiokniha - parametry produktu

Drak Mrak - Markéta Zinnerová - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Drak Mrak - Markéta Zinnerová - audiokniha - další zajímavé produkty

Drak Mrak - Markéta Zinnerová - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?