DR.BROWNS - Medical Specialty kojenecká láhev 250ml (SB815-MED)

DR.BROWNS - Medical Specialty kojenecká láhev 250ml (SB815-MED)

DR.BROWNS - Medical Specialty kojenecká láhev 250ml (SB815-MED)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 180 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DR.BROWNS - Medical Specialty kojenecká láhev 250ml (SB815-MED) - popis produktu

Speciální systém krmení s kojeneckým regulačním ventilemSystém navržený ve spolupráci se specialisty na krmení kojenců, které mají potíže při krmení, zejména u novorozenců s rozštěpem rtů nebo patra, s přirostlým jazýčkem, s vysokým podnebím, s neuromotorické dysfunkcemi nebo s vrozenou poruchou vývoje lebky. Jedinečný regulační ventilový systém - krmení bez potřeby manuální asistence. Regulační vložku na krmení s kontrolovaným průtokem pro dojčiatko lze vložit do kteréhokoliv Dr. Brown's® dudlíku na úzké láhve, aby vznikl kompresní dudlík. Tři důležité části, které zajišťují funkčnost speciálního systému krmení:• Kojenecký regulační ventil.• Vnitřní ventilový systém zaručující volné pití bez podtlaku.• Stálý a spolehlivý stupeň průtoku dudlíku.Unikátní jednosměrný ventil umožňuje krmení bez nutnosti manuální pomoci. Kojenecký regulační ventil může být vložen do Dr.Brown's silikonových dudlíků pro úzké (Narrow) lahve všech průtokových stupňů. Vytvoří se tak těsnicí kojenecký dudlík. Snižuje výskyt kolík, krkání, zvracení a nadýmání. Pomáhá uchovávat vitamíny C, A, E a lipidy. Jednoduše krmení bez podtlaku jako při kojení.Bez obsahu BPA.Obsah balení:1 × kojenecká láhev (bez BPA) 250 ml 2 × vložka do dudlíku - regulační ventil s kontrolovaným průtokem potravy1 × silikonový dudlík s konzistentním spolehlivým průtokem, stupeň 11 × kartáček na čištění '

Produkt DR.BROWNS - Medical Specialty kojenecká láhev 250ml (SB815-MED) patří do skupiny produktů Kojenecké láhve, patří pod značku Dr. Browns, v nabídce prodejce Market-24.cz.

DR.BROWNS - Medical Specialty kojenecká láhev 250ml (SB815-MED) - parametry produktu

DR.BROWNS - Medical Specialty kojenecká láhev 250ml (SB815-MED) - historie ceny a dostupnosti

DR.BROWNS - Medical Specialty kojenecká láhev 250ml (SB815-MED) - související články v blogu

Hračky pro nejmenší

Rozvíjejte zvídavost nejmenších dětí a schopnost objevovat stále něco nového.

DR.BROWNS - Medical Specialty kojenecká láhev 250ml (SB815-MED) - další zajímavé produkty

DR.BROWNS - Medical Specialty kojenecká láhev 250ml (SB815-MED) - jak nakoupit nejvýhodnější?